Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kartoffelsuppe med sprød kartoffelskræl og avocadotern
Kartoffelsuppe med sprød kartoffelskræl og avocadotern
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kartofler
1 zittauerløg
1 tsk frisk timian
salt og sort peber
1½ liter hønsebouillon
½ liter fritureolie
2 avocadoer
1 bundt dild
1 spsk friskpresset citronsaft
SÅDAN GØR DU
1.
Skrub kartoflerne grundigt og skræl dem.
2.
Gem skrællen og dup den tør mellem to rene viskestykker.
3.
Skær kartoflerne i tern og kom i en gryde sammen med løg i strimler og timian.
4.
Krydr med lidt salt og peber og hæld bouillon over.
5.
Lad kartoflerne koge møre i 25 min og blend så suppen til en cremet konsistens.
6.
Smag til med salt.
7.
Varm olien til 150 °C i en gryde og fritér kartoffelskrællerne 2-3 min til de er gyldne og sprøde.
8.
Tag dem op med en hulske og læg dem på flere lag køkkenrulle.
9.
Krydr med salt.
10.
Skær avocado i små tern og vend med hakket dild, citronsaft og lidt salt og peber.
11.
Server suppen med avocadotern og sprøde kartoffelskræller.
Grøntsager
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21780 kj / 5205 kcal
Næringsindhold pr. 100g
722 kj / 173 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
2.3 %
1.0 g
Kulhydrat:
13 %
5.5 g
Fedt:
84.7 %
16.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;