Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kartoffelsuppe med sprød kartoffelskræl og avocadotern

30-60 min
4 personer

Ingredienser

700 g kartofler
1 løg
1 tsk frisk timian
Salt og sort peber
1½ l hønsebouillon
½ l fritureolie
2 avocado
1 bdt dild
1 spsk citronsaft

Om råvarerne

Skrub kartoflerne grundigt og skræl dem. Gem skrællen og dup den tør mellem to rene viskestykker. Skær kartoflerne i tern og kom i en gryde sammen med løg i strimler og timian. Krydr med lidt salt og peber og hæld bouillon over. Lad kartoflerne koge møre i 25 min og blend så suppen til en cremet konsistens. Smag til med salt. Varm olien til 150 °C i en gryde og fritér kartoffelskrællerne 2-3 min til de er gyldne og sprøde. Tag dem op med en hulske og læg dem på flere lag køkkenrulle. Krydr med salt. Skær avocado i små tern og vend med hakket dild, citronsaft og lidt salt og peber. Server suppen med avocadotern og sprøde kartoffelskræller. 

 

Energi pr. person: 1328KJ/317Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 1 g.

Kulhydrat: 7,2 g.

Fedt: 2 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kartoffelsuppe

Skrub kartoflerne grundigt og skræl dem. Gem skrællen og dup den tør mellem to rene viskestykker. Skær kartoflerne i tern og kom i en gryde sammen med løg i strimler og timian. Krydr med lidt salt og peber og hæld bouillon over. Lad kartoflerne koge møre i 25 min og blend så suppen til en cremet konsistens. Smag til med salt. Varm olien til 150 °C i en gryde og fritér kartoffelskrællerne 2-3 min til de er gyldne og sprøde. Tag dem op med en hulske og læg dem på flere lag køkkenrulle. Krydr med salt. Skær avocado i små tern og vend med hakket dild, citronsaft og lidt salt og peber. Server suppen med avocadotern og sprøde kartoffelskræller. 

 

Energi pr. person: 1328KJ/317Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 1 g.

Kulhydrat: 7,2 g.

Fedt: 2 g.