Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kartoffelspyd på rosmarinkviste med estragon-mayo
Kartoffelspyd på rosmarinkviste med estragon-mayo
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g nye kartofler
8 rosmarinkviste uden rosmarinblade
Estragon-mayo:
1 dl estragonblade
2 past. æggeblommer
1 tsk sennep
2 tsk eddike
1.5 dl olie
0.5 tsk salt
Krydderurterub:
3 tsk hvidløgssalt
2 tsk tørret rosmarin
2 tsk frisk rosmarin
1 tsk røget paprika
Pynt:
havsalt, estragon eller rosmarin
SÅDAN GØR DU
1.
Kog kartoflerne til de er faste og har bid, og halvér dem.
2.
Til estragon-mayo piskes finthakket estragon, æggeblommer, sennep og eddike med elpisker til en ensartet konsistens.
3.
Hæld forsigtigt olien i lidt efter lidt, til olien er pisket ind i æggeblommerne.
4.
Smag estragon-mayoen til med salt, og kom den i små skåle.
5.
Til krydderurterub blandes hvidløgssalt, tørret rosmarin, hakket frisk rosmarin og paprika.
6.
Bland de halve kartofler i krydderblandingen.
7.
Varm en grill eller grillpande op.
8.
Stik halve kartofler på rosmarinstilkene og grill dem, til de er varme og har tydelige grillstriber.
9.
Servér grillede kartoffelspyd med estragon-mayo til.
10.
Pynt med seasalt og krydderurter.
Grill
Klima Kærlig opskrift
Snacks
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7102 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
817 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
3.7 %
1.8 g
Kulhydrat:
19.9 %
9.6 g
Fedt:
76.4 %
16.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;