Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Kartoffelspyd på rosmarinkviste med estragon-mayo
Kartoffelspyd på rosmarinkviste med estragon-mayo
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g nye kartofler
8 rosmarinkviste uden rosmarinblade
Estragon-mayo:
1 dl estragonblade
2 past. æggeblommer
1 tsk sennep
2 tsk eddike
1.5 dl olie
0.5 tsk salt
Krydderurterub:
3 tsk hvidløgssalt
2 tsk tørret rosmarin
2 tsk frisk rosmarin
1 tsk røget paprika
Pynt:
havsalt, estragon eller rosmarin
Sådan gør du
1.
Kog kartoflerne til de er faste og har bid, og halvér dem.
2.
Til estragon-mayo piskes finthakket estragon, æggeblommer, sennep og eddike med elpisker til en ensartet konsistens.
3.
Hæld forsigtigt olien i lidt efter lidt, til olien er pisket ind i æggeblommerne.
4.
Smag estragon-mayoen til med salt, og kom den i små skåle.
5.
Til krydderurterub blandes hvidløgssalt, tørret rosmarin, hakket frisk rosmarin og paprika.
6.
Bland de halve kartofler i krydderblandingen.
7.
Varm en grill eller grillpande op.
8.
Stik halve kartofler på rosmarinstilkene og grill dem, til de er varme og har tydelige grillstriber.
9.
Servér grillede kartoffelspyd med estragon-mayo til.
10.
Pynt med seasalt og krydderurter.
Grill
Klima Kærlig opskrift
Snacks
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7102 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
817 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
3.7 %
1.8 g
Kulhydrat:
19.9 %
9.6 g
Fedt:
76.4 %
16.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;