Kartoffelsalat med tonnatodressing, asparges og ærter

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Kartoffelsalat med tonnatodressing, asparges og ærter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bundt grønne asparges

150 g ærter, bælgede

1 krølsalat

500 g kogte kolde nye kartofler

1 portion tonnato dressing

1 bakke ærtespirer

evt. ekstra jomfruolivenolie til dryp

 

Sådan gør du

Bræk bunden af aspargesene, skær dem i 3-4 stykker hver og kog dem i 2 min. i letsaltet vand sammen med ærterne. Skyl med koldt vand. Pluk salaten i mindre stykker og fordel i bunden af et fad. Kom skivede kartofler og asparges over sammen med ærterne. Kom dressingen over og top med ærtespirer. Dryp evt. med lidt ekstra olie.

 

Energi pr. person: 1744KJ/417Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,2 g. 
Kulhydrat: 9,3 g. 
Fedt: 8 g.