HjemOpskrifterKartoffelsalat med tonnatodressing, asparges og ærter

Kartoffelsalat med tonnatodressing, asparges og ærter

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt grøn asparges
  • 150 g bælgede ærter
  • 1 krølsalat
  • 500 g kogte kolde små nye kartofler
  • 1 tonnato dressing
  • 50 g sukkerærtespirer
  • evt. ekstra jomfruolivenolie til dryp

Sådan gør du

  • 1.
    Bræk bunden af aspargesene, skær dem i 3-4 stykker hver og kog dem i 2 min. i letsaltet vand sammen med ærterne.

  • 2.
    Skyl med koldt vand.

  • 3.
    Pluk salaten i mindre stykker og fordel i bunden af et fad.

  • 4.
    Kom skivede kartofler og asparges over sammen med ærterne.

  • 5.
    Kom dressingen over og top med ærtespirer.

  • 6.
    Dryp evt. med lidt ekstra olie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2215 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
217 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 19.2 %2.5 g
Kulhydrat: 75.2 %9.6 g
Fedt: 5.6 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;