Kartoffelmad med sommersalat

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Kartoffelmad med sommersalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g rygeost 

75 g Bähncke Kikmayo

3 spsk. fintklippet purløg

1 spsk. citronsaft 

Salt og sort peber

½ agurk 

1 bundt radiser

4 skiver rugbrød 

Smør

250 g kolde, kogte kartofler

 

Sådan gør du

Rør rygeost sammen med Bähncke Kikmayo, 2 spsk. purløg og citronsaft. Smag til med salt og peber. 
Skær agurken i tern, og skær radiser i skiver. Bland begge dele med rygeostcremen. Smør rugbrød med lidt smør, og anret kartofler i skiver ovenpå. Top med sommersalaten, og pynt med purløg.

 

Energi pr. person: 1254KJ/300Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,5 g. 
Kulhydrat: 12,5 g. 
Fedt: 5,6 g.