Kartoffelbidder med ost og forårsløg (12 stk.)

30-60 min
1 person

Ingredienser

600 g kartofler
1 bundt forårsløg
150 g revet cheddar
4 æg
½ tsk. groft salt
Sort peber
1 spsk. smør

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Skær forårsløg i tynde skiver. Bland kartofler og forårsløg sammen med revet ost og æg. Krydr med salt og peber.
Smør en muffinform med plads til tolv muffins med smør og fordel kartoffelblandingen i hullerne. Pres det lidt sammen og bag i 20-25 minutter ved 200°c.

Energi pr. stk.:
555 kJ (133 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g
Kulhydrat: 11,9 g
Fedt: 8,7 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Skær forårsløg i tynde skiver. Bland kartofler og forårsløg sammen med revet ost og æg. Krydr med salt og peber.
Smør en muffinform med plads til tolv muffins med smør og fordel kartoffelblandingen i hullerne. Pres det lidt sammen og bag i 20-25 minutter ved 200°c.

Energi pr. stk.:
555 kJ (133 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g
Kulhydrat: 11,9 g
Fedt: 8,7 g