Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kartoffel-fuldkornspizza med pesto og frisk mozzarella
Kartoffel-fuldkornspizza med pesto og frisk mozzarella
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dej
3 dl vand
25 g gær
2 tsk groft salt
50 g fuldkornshvedemel
350 g pizzamel
Fyld
250 g kartofler
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 glas basilikumpesto
250 g friske mozzarella oste
1.5 dl frisk basilikum
0.5 bakke rucolasalat
Sådan gør du
1.
Til dej røres vand og mel sammen.
2.
Tilsæt salt og olivenolie, og ælt begge slags mel i.
3.
Ælt dejen grundigt i 10 min., og lad den hæve tildækket i 1½ time.
4.
Du kan også lade den langtidshæve natten over – i så fald skal du bruge 10 g gær og lade den stå i køleskabet.
5.
Varm ovnen op til 250-300°C, afhængig af hvor varm din ovn kan blive.
6.
Brug en bagesten eller et bagestål, hvis du har.
7.
Del dejen i 2 stykker, og rul dem ud til store pizzabunde.
8.
Læg bundene på hver sin bageplade med bagepapir, og smør med halvdelen af pestoen.
9.
Skær kartoflerne i meget tynde skiver – brug f.eks. et mandolinjern – og læg dem på pizzabundene.
10.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
11.
Bag pizzaerne i 12-15 min., til kanten er gylden.
12.
Tag pizzaerne ud og top med pesto, stykker af mozzarella, frisk basilikum og rucola.
Grøntsager
Pizzaer
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14202 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
977 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
11.5 %
6.6 g
Kulhydrat:
38.7 %
22.2 g
Fedt:
49.8 %
13.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;