Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kartoffel-ærtesuppe med pesto snobrød
Kartoffel-ærtesuppe med pesto snobrød
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg kartoffel
1 løg
1 spsk smør
1.5 liter grøntsagsbouillon
500 g ærter
friskkværnet hvid peber
groft salt
1 bundt purløg
200 g creme fraiche 18%
snobrød:
2 dl lunkent vand
15 g gær
1 groft salt
50 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel
75 g basilikumpesto
Sådan gør du
1.
Til snobrød opløses gæren i vand.
2.
Rør salt og fuldkornshvedemel i og derefter hvedemel.
3.
Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 1 time.
4.
Rul så dejen ud til et rektangel.
5.
Smør pesto på den nederste halvdel, og fold dejen indover sig selv.
6.
Skær den i 8 strimler.
7.
Sno strimlerne rundt om pinde og bag over gløder.
8.
Du kan også sno dejen rundt om grillspryd og bage dem i ovnen i 10-15 min. ved 225°C.
9.
Til suppen skrælles kartofler, som skæres i grove tern.
10.
Skær løg i grove tern og steg dem i smørret i en gryde.
11.
Når de bliver blanke, tilsættes kartofler og grøntsagsbouillon.
12.
Sæt låget på klem, og lad kartoflerne småkoge i 20 min. til de er møre.
13.
Kom ærter i suppen og varm dem igennem.
14.
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
15.
Servér med creme fraiche, klippet purløg og snobrød.
Klima Kærlig opskrift
Suppe
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13880 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
11.8 %
2.4 g
Kulhydrat:
58 %
11.9 g
Fedt:
30.2 %
2.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;