Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kartoffel-ærtesuppe med pesto snobrød

Ingen bedømmelser endnu
90-120 min
4 personer

Ingredienser

1 kg kartofler

1 løg

1 spsk. smør

1½ l grøntsagsbouillon

500 g ærter

Salt og hvid peber

1 lille bundt purløg

200 g creme fraiche 18%

 

Snobrød:

2 dl lunkent vand

15 g gær

1 tsk. groft salt

50 g fuldkornshvedemel

275-300 g hvedemel

75 g grøn pesto

Til snobrød opløses gæren i vand. Rør salt og fuldkornshvedemel i og derefter hvedemel. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 1 time.

Rul så dejen ud til et rektangel. Smør pesto på den nederste halvdel, og fold dejen indover sig selv. Skær den i 8 strimler. Sno strimlerne rundt om pinde og bag over gløder. Du kan også sno dejen rundt om grillspryd og bage dem i ovnen i 10-15 min. ved 225°C.

Til suppen skrælles kartofler, som skæres i grove tern. Skær løg i grove tern og steg dem i smørret i en gryde. Når de bliver blanke, tilsættes kartofler og grøntsagsbouillon. Sæt låget på klem, og lad kartoflerne småkoge i 20 min. til de er møre. Kom ærter i suppen og varm dem igennem. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. Servér med creme fraiche, klippet purløg og snobrød.

 

Energi pr. person: 2517KJ/601Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 10,2 g.
Fedt: 1,4 g.

Kartoffel-ærtesuppe med pesto snobrød

Til snobrød opløses gæren i vand. Rør salt og fuldkornshvedemel i og derefter hvedemel. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 1 time.

Rul så dejen ud til et rektangel. Smør pesto på den nederste halvdel, og fold dejen indover sig selv. Skær den i 8 strimler. Sno strimlerne rundt om pinde og bag over gløder. Du kan også sno dejen rundt om grillspryd og bage dem i ovnen i 10-15 min. ved 225°C.

Til suppen skrælles kartofler, som skæres i grove tern. Skær løg i grove tern og steg dem i smørret i en gryde. Når de bliver blanke, tilsættes kartofler og grøntsagsbouillon. Sæt låget på klem, og lad kartoflerne småkoge i 20 min. til de er møre. Kom ærter i suppen og varm dem igennem. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. Servér med creme fraiche, klippet purløg og snobrød.

 

Energi pr. person: 2517KJ/601Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 10,2 g.
Fedt: 1,4 g.