Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Karrytorsk med kikærter og sprød topping
Karrytorsk med kikærter og sprød topping
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk vindruekerneolie
1 løg skåret i tynde både
2 spsk karry
30 g revet frisk ingefær
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
400 g kikærter
1 dl vand
salt & friskkværnet peber
600 g torskefileter skåret i portionsstykker
topping:
1 rødløg
1 mangofrugt i tern
75 g babyspinatblade
2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk sesamolie
2 spsk ristet kokosmel
1 spsk citronskal (usprøjtet)
Sådan gør du
1.
Forvarm ovnen til 200°.
2.
Varm olien i en stor pande og rist løget.
3.
Tilsæt karry, ingefær, hvidløg og sauter 1-2 minutter til det dufter skønt af karry.
4.
Hæld hakkede tomater, kikærter og vand i panden og lad retten simre i ca. 12 minutter uden låg – smag til med salt og kværnet peber.
5.
Drys torsken med salt.
6.
Hæld saucen i et ovnfast fad og læg torsken ovenpå saucen.
7.
Dæk fadet med folie og tilbered torsken i ovnen i ca. 15-20 minutter indtil fisken er kogt igennem.
8.
Vend imens snittet rødløg, mango, babyspinat, citronsaft og sesamolie sammen.
9.
Læg den sprøde topping på retten og drys med ristet kokos og revet citron.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8893 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
344 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
29.8 %
6.0 g
Kulhydrat:
33.5 %
6.8 g
Fedt:
36.7 %
3.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;