Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Karrystegt kylling med rissalat
Karrystegt kylling med rissalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 spsk vindruekerneolie
700 g kyllingeunderlår
1 spsk karry
salt og sort peber
2 dl basmatiris
3 dl vand
½ spidskål
2 æbler
1 bundt forårsløg
2 spsk hvidvinseddike eller citronsaft
SÅDAN GØR DU
1.
Vend kyllingen med 1 spsk vindruekerneolie, karry samt lidt salt og peber.
2.
Fordel det i et ovnfast fad og steg det i ovnen ved 200°C i 35 min.
3.
Kom ris en gryde med vand og ½ tsk salt og kog det op.
4.
Sænk varmen til laveste temperatur og kog risene under låg i 12 min.
5.
Lad risene trække i 10 min og hæld dem så over i en salatskål, hvor de kan dampe lidt af.
6.
Snit kål og forårsløg fint og skær æble tynde både.
7.
Gem lidt af forårsløgene til kyllingen og bland resten i risene sammen med kål, æble, eddike eller citronsaft samt 2 spsk olie.
8.
Krydr med salt og peber.
9.
Drys resten af forårsløg over kyllingen og server med rissalaten.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10214 kj / 2441 kcal
Næringsindhold pr. 100g
520 kj / 124 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
26.1 %
8.0 g
Kulhydrat:
29.1 %
8.9 g
Fedt:
44.8 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;