Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Karbonader med et tvist og fritter af rodfrugter og haricots verts
Karbonader med et tvist og fritter af rodfrugter og haricots verts
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
1 spsk friskrevet skal af citron
1 spsk tørret timian
1 spsk vand
1 æg
1.5 dl pankorasp
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
60 g smør
Rodfrugtfritter
200 g rødbeder
200 g gulerødder
200 g søde kartofler
200 g bagekartofler
200 g pastinakker
1 spsk solsikkeolie
0.5 tsk salt
2 fed hvidløg
50 g haricots verts
1 dl kruspersille
Sådan gør du
1.
Riv citronskal fint og bland det sammen med hakket kød og tørret timian.
2.
Form farsen til bøffer.
3.
Pisk vand og æg sammen i en dyb tallerken.
4.
Bland pankorasp, salt og peber sammen i en anden dyb tallerken.
5.
Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i panko-blandingen.
6.
Steg bøfferne i smør på en varm stegpande.
7.
Steg dem i cirka 2-3 minutter på hver side, eller til de har en flot brun farve.
8.
Læg bøfferne i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen i cirka 10 minutter, til de er helt gennemstegte.
9.
Skræl rodfrugterne og skær dem i skiver på langs, så de ligner fritter.
10.
Læg dem på en bageplade og vend dem i solsikkeolie, salt, friskkværnet sort peber og knust hvidløg.
11.
Tilbered fritterne i ovnen ved 200°C i cirka 20-30 minutter.
12.
Når der er 10 minutter tilbage, tilsættes haricots verts, som tilberedes sammen med rodfrugtfritterne.
13.
Drys rodfrugtfritterne med hakket persille.
14.
Servér karbonader med rodfrugtfritter og din yndlingsdip.
Grøntsager
Svin
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10424 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
550 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
24.1 %
7.8 g
Kulhydrat:
27.7 %
9.0 g
Fedt:
48.2 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;