HjemOpskrifterKanelgiffelkrans

Kanelgiffelkrans

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)
  • 1 pose Pågen Pågen kanel gifflar
  • 75 g valnødder
  • krymmel og flormelis til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chokoladen, og tag en tredjedel fra.

  • 2.
    Smelt resten over vandbad.

  • 3.
    Sluk for varmen, og kom den resterende chokolade i.

  • 4.
    Rør det sammen til det er glat og blankt.

  • 5.
    Anret giflerne i en krans på et fad eller bræt.

  • 6.
    Dryp chokoladen over, og pynt med nødder og krymmel.  Lad chokoladen hærde.

  • 7.
    Giv kransen et drys flormelis ved servering, og pynt evt. med en sløjfe.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8997 kj / 2150 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1894 kj / 453 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 7.3 %8.1 g
Kulhydrat: 42.6 %47.5 g
Fedt: 50.1 %25.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;