Kanelgiffelkrans

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Kanelgiffelkrans
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

100 g mælkechokolade

1 pose Pågen kanelgifler

75 g valnødder eller pekannødder

Krymmel og flormelis, til pynt evt. en stor sløjfe
 

Sådan gør du

Hak chokoladen, og tag en tredjedel fra. Smelt resten over vandbad. Sluk for varmen, 
og kom den resterende chokolade i. Rør det sammen til det er glat og blankt. Anret giflerne 
i en krans på et fad eller bræt. Dryp chokoladen over, og pynt med nødder og krymmel. 
Lad chokoladen hærde. Giv kransen et drys flormelis ved servering, og pynt evt. med en sløjfe. 

 

Energi pr. pers: 1505KJ/360Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,8 g. 
Kulhydrat: 45,9 g. 
Fedt: 28,6 g.