Kammerjunkere med citronskal og ingefær

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Kammerjunkere
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Antal: 60 stk. 

 

25 g blødt smør

100 g sukker

½ stang vanilje

Revet skal af ½ usprøjtet citron

1 spsk. revet ingefær

2 æg

250 g hvedemel

1½ tsk. bagepulver

Sådan gør du

Rør smør sammen med sukker, kornene fra vaniljen, citronskal og ingefær. Tilsæt æggene og ælt så hvedemel og bagepulver i blandingen. Del dejen i 2 og tril hvert stykke til en pølse, som skæres i 15 stykker hver. Tril stykkerne til små kugler og sæt dem på bageplader. Bag dem ved 180°C i 10 min. Tag dem ud og lad dem køle en smule af, så de kan håndteres, men stadig er bløde. Skær dem over og kom dem tilbage i ovnen ved 170°C i 10-15 min. til kammerjunkerne er helt sprøde.

 

Energi pr. person: 1324KJ/317Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6g.
Kulhydrat: 54,7g.
Fedt: 6,8 g.