HjemOpskrifterKalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine

Kalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kalvekoteletter
  • salt og sort peber
  • 1 peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 frisk rosmarinkvist
  • 1 dåse cherrytomater
  • 500 g frisk pasta

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kødet med salt og peber.

  • 2.
    Skær peberfrugt i strimler, og hak hvidløget fint.

  • 3.
    Varm olien på en pande, og brun kødet godt på begge sider.

  • 4.
    Tag det op og læg til side.

  • 5.
    Kom peberfrugt på panden, og svits et par minutter.

  • 6.
    Tilsæt hvidløg og rosmarin, og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Kom cherrytomater i, og læg kødet tilbage i saucen.

  • 8.
    Lad retten simre færdig i 5 min., mens pastaen koges efter pakkens anvisning.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9735 kj / 2327 kcal
Næringsindhold pr. 100g
614 kj / 147 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 28.8 %10.4 g
Kulhydrat: 45.2 %16.3 g
Fedt: 26 %4.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;