Kalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Kalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 kalvekoteletter 

Salt og sort peber 

1 gul eller rød peberfrugt 

1 fed hvidløg 

2 spsk. olivenolie 

1 kvist rosmarin 

1 dåse cherrytomater 

2 pakker frisk pasta, f.eks. fettuccine
 

Sådan gør du

Krydr kødet med salt og peber. Skær peberfrugt i strimler, og hak hvidløget fint. Varm olien på en pande, og brun kødet godt på begge sider. Tag det op og læg til side. Kom peberfrugt på panden, og svits et par minutter. Tilsæt hvidløg og rosmarin, og krydr med salt og peber. Kom cherrytomater i, og læg kødet tilbage i saucen. Lad retten simre færdig i 5 min., mens pastaen koges efter pakkens anvisning. 

 

Energi pr. person: 2231KJ/533Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 10,9 g. 
Kulhydrat: 15,6 g. 
Fedt: 1,8 g.