Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine
Kalvekotelet med tomater, rosmarin og frisk fettuccine
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalvekoteletter
salt og sort peber
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 frisk rosmarinkvist
1 dåse cherrytomater
500 g frisk pasta
SÅDAN GØR DU
1.
Krydr kødet med salt og peber.
2.
Skær peberfrugt i strimler, og hak hvidløget fint.
3.
Varm olien på en pande, og brun kødet godt på begge sider.
4.
Tag det op og læg til side.
5.
Kom peberfrugt på panden, og svits et par minutter.
6.
Tilsæt hvidløg og rosmarin, og krydr med salt og peber.
7.
Kom cherrytomater i, og læg kødet tilbage i saucen.
8.
Lad retten simre færdig i 5 min., mens pastaen koges efter pakkens anvisning.
Okse
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9735 kj / 2327 kcal
Næringsindhold pr. 100g
614 kj / 147 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
28.8 %
10.4 g
Kulhydrat:
45.2 %
16.3 g
Fedt:
26 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;