Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalvekotelet med cremet polenta, ristede svampe og majs
Kalvekotelet med cremet polenta, ristede svampe og majs
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2.5 dl mælk
5 dl vand
0.5 tsk groft salt
150 g majsgryn
25 g smør
25 g revet Parmigiano Reggiano
500 g blandede svampe
2 majskolber
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 dl blandede frisk oregano og kruspersille
4 kalvekoteletter
SÅDAN GØR DU
1.
Kom vand, mælk og salt i en gryde og bring det til kogepunktet.
2.
Tilsæt majsgryn og rør grundigt rundt, så der ingen klumper er.
3.
Lad majsgrynene simre ved svag til middel varme i 15-20 min. – rør rundt med en træske undervejs.
4.
Tilsæt til sidst smør og parmesan og rør sammen.
5.
Skær svampene i tykke skiver og skær majskornene af kolberne.
6.
Hak hvidløget fint.
7.
Varm 1 spsk. olivenolie i en pande og steg svampe deri ved høj varme.
8.
Når de ikke sveder længere, kommes majs og hvidløg i og der steges videre i et par minutter.
9.
Kom til sidst grofthakket oregano og persille i.
10.
Varm resten af olien i en ren pande.
11.
Krydr koteletterne godt med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 3 min. pr. side.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10232 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
27.3 %
6.6 g
Kulhydrat:
41.2 %
9.9 g
Fedt:
31.5 %
3.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;