Rids fedtkanten på kalvefileten i tern og brun den af på en pande med en smule fedtstof.
3.
Kom kødet i et fad og krydr fileten med salt og friskkværnet peber.
4.
Kom kødet i den forvarmede ovn, og steg den i ca. 30 minutter eller til det har opnået den ønskede kernetemperatur; 58 grader for rosa-stegt kød og 65 grader for gennemstegt.
5.
Når kødet er færdigt er det vigtigt at det tages ud af ovnen og stilles til at hvile i minimum 15 minutter inden det skæres ud og serveres.
6.
Start med at lave dressingen, således at fyldet kan kommes direkte heri.
7.
Fløden piskes til en let flødeskum, som vendes med mayonnaise og smages til med citronsaft, salt og peber.
8.
Bladselleri skæres i skiver og vindruerne halveres og vendes i dressingen.
9.
Æblerne skæres i tern og vendes hurtigt i dressingen for at undgå de bliver brune.
10.
Valnøddekernerne hakkes, og vendes i salaten.
11.
Stil salaten på køl indtil den skal serveres.
12.
Den kan med fordel laves lidt før, da den så kan stå og trække lidt.
13.
Anret skiver af kalvefilet og Waldorfsalat på et fad eller en tallerken.