Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalvecuvette med stegte rodfrugter og appelsin
Kalvecuvette med stegte rodfrugter og appelsin
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Kalvecuvette
salt og friskkværnet peber
1 kalvecuvette ca. 800 g
1 spsk rapsolie
Stegte rodfrugter
1 kg skrællet rodfrugt mix i stave
1 rødløg i grove både
0.5 spsk rapsolie
salt og friskkværnet peber
1 tsk fennikelfrø
2 fed hvidløg, presset
saften fra 1 appelsin
1 spsk appelsinskal (usprøjtet)
1 dl grofthakket bredbladet persille
Sådan gør du
1.
Rids fedtet og krydr kalvecuvetten med salt og peber.
2.
Brun kødet på en varm pande i olie.
3.
Sæt kødet i ovnen ved 100 grader i 1,5 time.
4.
Tag kødet ud og lad det hvile overdækket i ca. 20 minutter inden udskæring.
5.
Stød fennikelfrø i en morter.
6.
Fordel rodfrugter og rødløg på en bageplade med bagepapir.
7.
Vend dem sammen med olie, salt, peber og stødt fennikel.
8.
Vend til sidst blandingen med hvidløg, appelsinsaft og revet appelsinskal.
9.
Bag rodfrugterne i ovnen ved 225 grader varmluft i ca. 20 minutter til de er møre.
10.
Drys rodfrugterne med hakket persille, og server med tynde skiver kalvecuvette.
Grøntsager
Frugt
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10119 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
40.6 %
9.9 g
Kulhydrat:
15.9 %
3.9 g
Fedt:
43.5 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;