HjemOpskrifterKalvecuvette med rodfrugter

Kalvecuvette med rodfrugter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 800 g rodfrugter i grove stykker
  • 1 kalvecuvette (ca. 1 kg)

Sådan gør du

  • 1.
    Rids kalvecuvetten, hvis det ikke allerede er gjort.

  • 2.
    Brun kalvecuvetten på en stor pande på alle sider, krydr med salt og peber.

  • 3.
    Smør kalvecuvetten ind i et glas grøn pesto og læg den i et ovnfast fad.

  • 4.
    Steg den i en forvarmet ovn ved 160 gr C i 40 min.

  • 5.
    Skru derefter op for varmen til 220 gr C de sidste 20 min.

  • 6.
    Hvis du bruger et stegetermometer skal det vise 60 gr C, så er stegen rosastegt.

  • 7.
    Steg rodfrugterne let på panden i ca. 10 min.

  • 8.
    Lad dem stege færdig i ovnen sammen med kalvecuvetten de sidste 20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7095 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 56.6 %12.5 g
Kulhydrat: 12.7 %2.8 g
Fedt: 30.7 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;