HjemOpskrifterKalvecuvette i øl med krydderurtekartofler

Kalvecuvette i øl med krydderurtekartofler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun cuvetten i en stor gryde.

  • 2.
    Tilsæt øl, løg, salt og peber. Lad det simre i gryden ved middel varme i 30 min. med låg på.

  • 3.
    Skru op for varmen og tilsæt 1 håndfuld krydder­urter, tag cuvetten op og lad den hvile ca. 10 min.

  • 4.
    Kog kartoflerne til de er møre, hæld vandet fra og tilsæt resten af smørret.

  • 5.
    Tag gryden fra varmen og vend 1 håndfuld krydderurter i sammen med forårs­løgene og citronskal, og server efter 2 min.

  • 6.
    Server cuvetten i tynde skiver sammen med krydderurtekartoflerne, perleløg, groft brød og oliven.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10214 kj / 2441 kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kj / 100 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 41.3 %10.2 g
Kulhydrat: 27.4 %6.8 g
Fedt: 29 %3.3 g
Alkohol: 2.3 %0.3 g
;