4 personer
1 kalvecuvette ca. 1000 g 2 tsk. tørret chili 800 g små kartofler 2 dl majsolie 1 håndfuld timian 2 fed finthakket hvidløg 1 usprøjtet citron 1 tsk. paprika salt og peber 2 dl cremefraice 18 % 1 spsk. revet løg
Rids cuvetten, hvis det ikke er gjort. Gnid den ind i salt, peber og tørret chili.
Læg den i et ovnfast fad og brun den i en forvarmet ovn på 250° C i ca. 10 min.
Sæt nu ovnen på 180° C. Start med at give stegen 20 min. og tjek kernetemperaturen - stegen skal ud, når den er 60° C.
Kog kartoflerne indtil de er møre. Skyl dem under koldt vand.
Varm olien op i en stor dyb pande. Skær kartoflerne over i 4 og steg dem lidt ad gangen i den varme olie i ca. 2 min.
Bland 2 tsk. salt med hvidløg, revet skal af en citron, paprika og hakket timian. Vend kartoflerne i blandingen.
Bland cremefraiche med revet løg, smag til med salt og peber.
Server cuvette med citronkartofler og creme fraiche dressing.