Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalveculotte med rødder og urter
Kalveculotte med rødder og urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Kalveculotte:
1 kalveculotte cirka 700 g
1 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Ovnbagte rødder:
500 g bladselleri med top i rustikke stykker
500 g pastinakker eller persillerødder i rustikke stykker
3 stilke timianblade eller rosmarin
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Fjern hinden på bagsiden culotten og rids fedtsiden, krydr med salt og peber.
2.
Brunes af på en varm pande i lidt oliven olie.
3.
Kom culotten i et ovnfast fad og steg den ved 160 grader i 30 minutter.
4.
Kerne temperatur skal være 55 grader.
5.
Kom et klæde over stegen og lad den hvile tildækket i 20 minutter inden udskæring.
6.
Bland alle rødder, krydderurter, olivenolie, hvidløg, salt og peber sammen i et ovnfast fad.
7.
Mens culotten er i ovnen bages rødder og urter i 30 minutter ved 160 grader.
8.
Servér skiver af culotten sammen med de bagte rodfrugter.
Ovnret
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10088 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
447 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
44.5 %
11.7 g
Kulhydrat:
12.2 %
3.2 g
Fedt:
43.3 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;