Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kalveculotte med pocherede grøntsager og kapersmayonnaise
Kalveculotte med pocherede grøntsager og kapersmayonnaise
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
900 g kalveculotter
20 g smør
salt & sort peber
pocheringslage:
6 dl vand
1 løg i både
3 laurbærblade
25 g smør
1 tsk salt
3 spsk hvidvinseddike
grønt:
150 g grønne asparges
4 gulerødder skåret på langs
1 fennikel skåret i både på langs
1 grøn squash skåret på langs
8 forårsløg i halve
kapers mayonnaise:
2 dl mayonnaise
1 tsk dijonsennep
40 g kapers grofthakket
SÅDAN GØR DU
1.
Fjern sener og rids kalveculotten.
2.
Brun den af på en pande i smør.
3.
Krydr med salt, peber og rosmarin.
4.
Pak culotten ind i folie og langtidssteg den i ovn ved 100 grader° i ca. 2 timer.
5.
Tag culotten ud af ovnen og lad den gerne trække i 15 min. inden udskæring.
6.
Bland ingredienser til kapersmayonnaise sammen.
7.
Kog pocheringslagen op, lad den stå og simre lige under kogepunktet.
8.
Klargør alle grøntsagerne, skal være lange rustikke stykker.
9.
Kom asparges, gulerod, fennikel, squash og forårsløg i lagen, giv det 3 min.
10.
Grøntsagerne skal være sprøde.
11.
Afdryppes i sigte.
12.
Anret skiver af kalveculotte med de pocherede grøntsager og kapers mayonnaise.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13002 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
471 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
27.3 %
7.6 g
Kulhydrat:
7 %
1.9 g
Fedt:
65.7 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;