HjemOpskrifterKalveculotte med pocherede grøntsager og kapersmayonnaise

Kalveculotte med pocherede grøntsager og kapersmayonnaise

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 900 g kalveculotter
  • 20 g smør
  • salt & sort peber
pocheringslage:
  • 6 dl vand
  • 1 løg i både
  • 3 laurbærblade
  • 25 g smør
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk hvidvinseddike
grønt:
  • 150 g grønne asparges
  • 4 gulerødder skåret på langs
  • 1 fennikel skåret i både på langs
  • 1 grøn squash skåret på langs
  • 8 forårsløg i halve
kapers mayonnaise:
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 40 g kapers grofthakket

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Fjern sener og rids kalveculotten.

  • 2.
    Brun den af på en pande i smør.

  • 3.
    Krydr med salt, peber og rosmarin.

  • 4.
    Pak culotten ind i folie og langtidssteg den i ovn ved 100 grader° i ca. 2 timer.

  • 5.
    Tag culotten ud af ovnen og lad den gerne trække i 15 min. inden udskæring.

  • 6.
    Bland ingredienser til kapersmayonnaise sammen.

  • 7.
    Kog pocheringslagen op, lad den stå og simre lige under kogepunktet.

  • 8.
    Klargør alle grøntsagerne, skal være lange rustikke stykker.

  • 9.
    Kom asparges, gulerod, fennikel, squash og forårsløg i lagen, giv det 3 min.

  • 10.
    Grøntsagerne skal være sprøde.

  • 11.
    Afdryppes i sigte.

  • 12.
    Anret skiver af kalveculotte med de pocherede grøntsager og kapers mayonnaise.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13002 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
471 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 27.3 %7.6 g
Kulhydrat: 7 %1.9 g
Fedt: 65.7 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;