Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalveculotte med asiatisk marinade og grillede forårsløg
Kalveculotte med asiatisk marinade og grillede forårsløg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
800 g kalveculotter
1 spsk salt
0.5 tsk sort peber
marinade:
2 spsk fiskesauce
2 spsk sesamolie
3 spsk solsikkeolie
friskpresset limesaft fra 1 lime
2 tsk rørsukker
1 rød chilipeber
1 fed hvidløg
1 spsk revet frisk ingefær
1 stilk citrongræs
0.5 dl hakket friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
grillet grønt:
12 forårsløg
friskkværnet peber
groft salt
Sådan gør du
1.
Forvarm ovnen til 225°C.
2.
Skær sener af kalveculotten og rids fedtet i ruder.
3.
Gnid herefter med salt og peber.
4.
Kom kalveculotten i et ovnfast fad og steg den i ovnen i 15 minutter.
5.
Sænk temperaturen til 180°C, og giv den yderligere 20 minutter, eller til kernetemperaturen er på 55°C.
6.
Tag kødet ud af ovnen og lad kalveculotten trække i 25 minutter inden udskæring.
7.
Til marinaden hakkes chili fint.
8.
Pres hvidløget og hak citrongræs.
9.
Bland herefter alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og stil den til side.
10.
Rens forårsløg og grill dem hele på en grillpande.
11.
Krydr med salt og peber.
12.
Skær kødet i tynde skiver, anret på et fad og hæld marinaden over kødet.
13.
Servér med grillede forårsløg.
14.
Serveringstip: Servér med saltkogte kartofler og grøn salat.
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7602 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
648 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
39.5 %
15.1 g
Kulhydrat:
5.8 %
2.2 g
Fedt:
54.7 %
9.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;