HjemOpskrifterKalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto

Kalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 750 g kartofler
  • 0.5 broccoli
  • 75 g basilikumpesto
  • 100 g rasp
  • 25 g fintrevet parmigiano reggiano
  • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
  • 1 æg
  • 500 g kalkunschnitzler
  • salt og sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
  • 0.5 citron (usprøjtet) i skiver

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl kartoflerne og skær de store i halve eller kvarte.

  • 2.
    Del broccoli i små buketter.

  • 3.
    Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre.

  • 4.
    Kom broccoli i gryden de sidste 5 min.

  • 5.
    Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet.

  • 6.
    Vend de varme kartofler og broccolien med pesto og brug lidt af kogevandet til at løsne op i det.

  • 7.
    Kom rasp i en dyb tallerken og bland med parmesan og rosmarin.

  • 8.
    Slå ægget ud i en anden dyb tallerken og pisk det let.

  • 9.
    Krydr kalkunen med salt og peber på begge sider.

  • 10.
    Dyp kalkunschnitzlerne i æg og vend dem derefter i raspen.

  • 11.
    Steges i en blanding af smør og olie, 2-3 min. pr. side.

  • 12.
    Servér med citron.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10353 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
602 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 25.9 %9.2 g
Kulhydrat: 32.6 %11.6 g
Fedt: 41.5 %6.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;