Kalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Kalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

750 g kartofler

½ broccoli

75 grøn pesto

100 g rasp

25 g fintrevet parmesan

1 spsk. finthakket rosmarin

1 æg

500 g kalkunschnitzler

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

1 spsk. smør

½ citron i skiver

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær de store i halve eller kvarte. Del broccoli i små buketter. Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre. Kom broccoli i gryden de sidste 5 min. Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Vend de varme kartofler og broccolien med pesto og brug lidt af kogevandet til at løsne op i det.

Kom rasp i en dyb tallerken og bland med parmesan og rosmarin. Slå ægget ud i en anden dyb tallerken og pisk det let. Krydr kalkunen med salt og peber på begge sider. Dyp kalkunschnitzlerne i æg og vend dem derefter i raspen. Steges i en blanding af smør og olie, 2-3 min. pr. side. Servér med citron.

 

Energi pr. person: 2120KJ/507Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,7 g.
Kulhydrat: 10,8 g.
Fedt: 5,4 g.