Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto
Kalkunschnitzler med parmesan, kartofler og broccoli med pesto
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
750 g kartofler
0.5 broccoli
75 g basilikumpesto
100 g rasp
25 g fintrevet parmigiano reggiano
1 spsk finthakket frisk rosmarin
1 æg
500 g kalkunschnitzler
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
0.5 citron (usprøjtet) i skiver
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og skær de store i halve eller kvarte.
2.
Del broccoli i små buketter.
3.
Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre.
4.
Kom broccoli i gryden de sidste 5 min.
5.
Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet.
6.
Vend de varme kartofler og broccolien med pesto og brug lidt af kogevandet til at løsne op i det.
7.
Kom rasp i en dyb tallerken og bland med parmesan og rosmarin.
8.
Slå ægget ud i en anden dyb tallerken og pisk det let.
9.
Krydr kalkunen med salt og peber på begge sider.
10.
Dyp kalkunschnitzlerne i æg og vend dem derefter i raspen.
11.
Steges i en blanding af smør og olie, 2-3 min. pr. side.
12.
Servér med citron.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10353 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
602 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
25.9 %
9.2 g
Kulhydrat:
32.6 %
11.6 g
Fedt:
41.5 %
6.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;