Kalkun cordon bleu med chorizo og blomkålsmos med basilikum

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Kalkun cordon bleu
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 kalkunschnitzler

8 skiver chorizo

125 g frisk mozzarella

Salt og sort peber

2 spsk olivenolie

1 blomkål

2 spsk skyr

1 håndfuld frisk basilikum

1 tsk revet citronskal

Sådan gør du

Bank kalkunschnitzlerne let flade mellem to stykker plastfolie. Læg 2 skiver chorizo og en skive mozzarella i den ene ende af hvert stykke og læg dem sammen med en kødnål. Krydr ydersiden med salt og peber og steg dem i olivenolie, 4 min. pr. side. Skær blomkålen i grove stykker – inklusiv stokken. Kog den i saltet vand til den er helt mør, ca. 15 min. Sigt vandet fra og mos blomkålen med en stavblender sammen med skyr. Vend hakket basilikum og citronskal i og smag til med salt og peber. 

 

Energi pr. person: 1316KJ/314Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 13,3g.
Kulhydrat: 2,1 g.
Fedt: 5,6 g.