Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Kalkun cordon bleu med chorizo og blomkålsmos med basilikum
Kalkun cordon bleu med chorizo og blomkålsmos med basilikum
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalkunschnitzler
8 skiver chorizopølse
125 g friske mozzarella oste
salt og sort peber
2 spsk olivenolie
1 blomkål
2 spsk Cheasy® skyr naturel
1 dl frisk basilikum
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Bank kalkunschnitzlerne let flade mellem to stykker plastfolie.
2.
Læg 2 skiver chorizo og en skive mozzarella i den ene ende af hvert stykke og læg dem sammen med en kødnål.
3.
Krydr ydersiden med salt og peber og steg dem i olivenolie, 4 min. pr. side.
4.
Skær blomkålen i grove stykker – inklusiv stokken.
5.
Kog den i saltet vand til den er helt mør, ca. 15 min.
6.
Sigt vandet fra og mos blomkålen med en stavblender sammen med skyr.
7.
Vend hakket basilikum og citronskal i og smag til med salt og peber.
8.
Energi pr. person: 1316KJ/314Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 13,3g. Kulhydrat: 2,1 g. Fedt: 5,6 g.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5928 kj / 1417 kcal
Næringsindhold pr. 100g
480 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
42.4 %
12.0 g
Kulhydrat:
3.5 %
1.0 g
Fedt:
54.1 %
7.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;