HjemOpskrifterKalkun cordon bleu med chorizo og blomkålsmos med basilikum

Kalkun cordon bleu med chorizo og blomkålsmos med basilikum

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kalkunschnitzler
  • 8 skiver chorizopølser
  • 125 g friske mozzarella oste
  • salt og sort peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 blomkål
  • 2 spsk Cheasy® skyr naturel
  • 1 dl frisk basilikum
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bank kalkunschnitzlerne let flade mellem to stykker plastfolie.

  • 2.
    Læg 2 skiver chorizo og en skive mozzarella i den ene ende af hvert stykke og læg dem sammen med en kødnål.

  • 3.
    Krydr ydersiden med salt og peber og steg dem i olivenolie, 4 min. pr. side.

  • 4.
    Skær blomkålen i grove stykker – inklusiv stokken.

  • 5.
    Kog den i saltet vand til den er helt mør, ca. 15 min.

  • 6.
    Sigt vandet fra og mos blomkålen med en stavblender sammen med skyr.

  • 7.
    Vend hakket basilikum og citronskal i og smag til med salt og peber.

  • 8.
    Energi pr. person: 1316KJ/314Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 13,3g. Kulhydrat: 2,1 g. Fedt: 5,6 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5624 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
456 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 43.8 %11.8 g
Kulhydrat: 5.2 %1.4 g
Fedt: 51 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;