8 personer
Antal: 24 stk.
150 g blødt smør
100 g brun farin
2 æggeblommer
2 spsk. instant kaffepulver
2 tsk. kakao
0,5 tsk kanel
1 tsk. bagepulver
275 g hvedemel
Rør smør sammen med brun farin, og tilsæt æggeblommer. Pisk instant kaffepulver, kakao og kanel i. Kom til sidst bagepulver og hvedemel i, og ælt dejen sammen. Pak den ind i plastfolie, og lad dejen hvile i køleskabet i 1 time. Del dejen i 24 stykker. Tril dem til kugler. Tryk kuglerne flade, og form dem til ovaler. Læg dem på bageplader, og skær med en skarp kniv en ridse ned langs midten på toppen af hver kage. Bages ca. 12 min. ved 180°C
Energi pr. person: 451KJ/444Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,4 g.
Kulhydrat: 51,4 g.
Fedt: 23,6 g.