Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Julehjertekage
Julehjertekage
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
Bund:
250 g brunkager
100 g smeltet smør
50 g sukker
Fyld:
450 g Buko® Økologisk naturel 70+ (25%)
75 g smør
100 ml mælk
150 g sukker
1 reven og saft citron (usprøjtet)
1 blad husblas
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
Pynt:
1 sølvkugle af sukker
1 ribsgelé til pynt
Sådan gør du
1.
1 stk: Knus brunkager i en foodprosessor og tilsæt sukker.
2.
Tilsæt smør og bland let sammen.
3.
Læg bagepapir i bunden af en springform, ca. 22 cm i diameter.
4.
Tryk brunkageblandingen jævnt i bunden af springformen, og sæt den i køleskabet.
5.
Rør Philadelphia blød og cremet.
6.
Tilsæt mælk, sukker, citronskal og -saft og rør godt sammen.
7.
Tag husblassen op, pres vandet af og smelt den i en skål i vandbad.
8.
Hæld lidt af Philadelphia-blandingen i husblassen under omrøring og hæld det så tilbage i blandingen.
9.
Pisk fløden næsten stiv og vend den i.
10.
Hæld blandingen ud over brunkagebunden og stil ostekagen koldt, indtil den skal serveres.
11.
Julehjertemønsteret skitses op på et stykke bagepapir.
12.
Lav omridset ved at aftegne formen, og streg antallet af ruder op.
13.
Sæt tandstikker ned i ostecremen for at indikere stregerne efter mønsteret.
14.
Tegn op med pyntegelé og pynt med sølvkugler.
15.
For at fylde alle ruderne med farve, er det nødvendigt med flere tuber pyntegelé, men nogle af ruderne kan også fyldes med kagepynt.
Juleknas
Brød og kager
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19989 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1426 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
3.7 %
3.1 g
Kulhydrat:
34.6 %
29.1 g
Fedt:
61.7 %
23.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;