Rør kødet med salt. Tilsæt peber, revet løg, æble i små tern, hakkede svesker, æg og hvedemel og rør farsen sammen.
2.
Rør mælken i lidt ad gangen til konsistensen er god.
3.
Lad farsen hvile 15 minutter.
4.
Steg i mellemtiden æble og løgbåde på en stor pande i flydende margarine til løg og æbler akkurat tager farve. Tilsæt svesker og hæld alt i en lille bradepande.
5.
Form frikadeller af farsen. Brug et par skeer dyppet i vand, så farsen ikke hænger fast.
6.
Kom lidt mere fedtstof på "æblepanden" og steg frikadellerne heri.
7.
Frikadeller skal gennemsteges (4-5 min. på hver side).
8.
Kom de stegte frikadeller i bradepanden med æbler og løg og hold dem lune i ovnen til de skal bruges.
9.
Server som en del af et frokostbord eller med en stegte kartofler og salat som et lækkert aftensmåltid.