Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Is med jordbær-swirl
Is med jordbær-swirl
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
250 g jordbær
150 g sukker
0.5 dl vand
6 pasteuriserede æggeblommer
1 vaniljestang
1 dåse kondenseret mælk
4 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
Sådan gør du
1.
Tag 100 g jordbær fra, og skær dem i små tern.
2.
Kom resten i en gryde sammen med 50 g sukker og vand.
3.
Kog det sammen til jordbærrene er bløde, og mos dem så med en gaffel.
4.
Lad jordbærkompotten køle helt af.
5.
Pisk æggeblommerne skummende sammen med resten af sukkeret og kornene fra vaniljen.
6.
Bland det med kondenseret mælk.
7.
Hvis du har en ismaskine, blandes fløden i æggeblandingen, og det hele køres til is i ismaskinen.
8.
Har du ikke en ismaskine, piskes fløden til skum og vendes forsigtigt sammen med æggeblandingen.
9.
Kom halvdelen af isen/isblandingen i en form.
10.
Hæld halvdelen af jordbærkompotten over sammen med halvdelen af jordbærternene.
11.
Brug en kniv til at zigzagge kompot og jordbær lidt ned i isen.
12.
Kom så resten af isen/isblandingen oven på, og gentag med resten af kompotten og jordbærternene.
13.
Frys, til isen er fast – hvis du har brugt ismaskine, skal isen stå mindst 3 timer på frys.
14.
Laver du isen uden ismaskine, skal den have mindst 8-10 timer på frys.
Is
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12413 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
923 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
7 %
3.8 g
Kulhydrat:
30.6 %
16.6 g
Fedt:
62.4 %
15.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;