HjemOpskrifterJordbær cheesecake-trifli

Jordbær cheesecake-trifli

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25%
  • kornene fra 0.5 vaniljestang
  • 2 spsk flormelis
  • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 120 g digestive kiks
  • 500 g jordbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør Philadelpia sammen med vaniljekorn og flormelis.

  • 2.
    Pisk fløden til skum og vend den samme med flødeosten.

  • 3.
    Knus digestive kiksene groft og kom i bunden af fx syltetøjsglas.

  • 4.
    Kom ostecremen over og top med jordbær i skiver.

  • 5.
    Nu kan du komme låg på og tage desserten med på picnic.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6787 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
761 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 4.6 %2.1 g
Kulhydrat: 37.2 %16.6 g
Fedt: 58.2 %12.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;