HjemOpskrifterJalapeño poppers med bacon og cheddar

Jalapeño poppers med bacon og cheddar

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
  • 100 g bacon i skiver
  • 150 g flødeost naturel 25%
  • 75 g revet Cheasy® cheddar
  • ½ tsk paprika
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 12 friske Santa Maria Green Jalapeño
  • 2 spsk rasp

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg bacon sprødt i en tør pande, og hak det fint.

  • 2.
    Bland bacon sammen med flødeost, cheddar, paprika og purløg.

  • 3.
    Flæk jalapeños, og brug en teske til at skrabe frøene ud.

  • 4.
    Fyld med flødeostblandingen og drys rasp på toppen.

  • 5.
    Bages i 10-12 min. ved 200°C og spises lune.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3953 kj / 945 kcal
Næringsindhold pr. 100g
967 kj / 231 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 20.3 %11.5 g
Kulhydrat: 8.9 %5.0 g
Fedt: 70.8 %18.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;