Jalapeño poppers med bacon og cheddar

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Jalapeño poppers med bacon og cheddar
Del med en ven

Ingredienser

5 personer

100 g bacon i skiver

150 g flødeost naturel

75 g revet cheddar

½ tsk. paprika

2 spsk. finthakket purløg

10-12 friske jalapeños

2 spsk. rasp

Sådan gør du

Steg bacon sprødt i en tør pande, og hak det fint. Bland bacon sammen med flødeost, cheddar, paprika og purløg. Flæk jalapeños, og brug en teske til at skrabe frøene ud. Fyld med flødeostblandingen og drys rasp på toppen. Bages i 10-12 min. ved 200°C og spises lune.

 

Energi pr. person: 1035KJ/247Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 4,3 g.
Fedt: 20 g.