Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Jackies sild, der vækker minder
Jackies sild, der vækker minder
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 dobbelt sildefileter
4 tsk dijonsennep
salt og sort peber
1 dl rugmel
20 g smør
1 zittauerløg
marinade:
1 citron (usprøjtet)
1½ dl lagereddike
1 dl vand
25 g sukker
8 sorte peberkorn
2 laurbærblade
SÅDAN GØR DU
1.
Smør sildefileterne på indersiden med sennep, krydr med salt og peber og fold dem sammen.
2.
Vend dem i rugmel og steg dem i en pande med smør, ca. 2 min. pr. side.
3.
Brug en kartoffelskræller til at skrælle skallen af citronen.
4.
Skær citronen i skiver.
5.
Læg de stegte sild i ét lag i en beholder og kom tyndtskåret løg over.
6.
Kog en marinade af lagereddike, vand, sukker, peberkorn og laurbær, citronskal og citron.
7.
Marinaden skal simre i 10 min. ved svag varme.
8.
Lad dem køle af og hæld den så over sildene – med alt fyldet.
9.
Lad det marinere til dagen efter.
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4204 kj / 1005 kcal
Næringsindhold pr. 100g
540 kj / 129 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
17.7 %
5.6 g
Kulhydrat:
32.3 %
10.3 g
Fedt:
50 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;