Jackies sild, der vækker minder

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 sildefileter

4 tsk dijonsennep

Salt og peber

1 dl rugmel

20 g smør

1 lille løg
 

Marinade:

1 usprøjtet citron

1½ dl lagereddike

1 dl vand

25 g sukker

8 sorte peberkorn

2 laurbærblade

Sådan gør du

Smør sildefileterne på indersiden med sennep, krydr med salt og peber og fold dem sammen. Vend dem i rugmel og steg dem i en pande med smør, ca. 2 min. pr. side. Brug en kartoffelskræller til at skrælle skallen af citronen. Skær citronen i skiver. Læg de stegte sild i ét lag i en beholder og kom tyndtskåret løg over. Kog en marinade af lagereddike, vand, sukker, peberkorn og laurbær, citronskal og citron. Marinaden skal simre i 10 min. ved svag varme. Lad dem køle af og hæld den så over sildene – med alt fyldet. Lad det marinere til dagen efter. 

 

Energi pr. person: 1031KJ/246Kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 14,8 g.

Kulhydrat: 7,2 g.

Fedt: 14,1 g.