HjemOpskrifterJackies sild, der vækker minder

Jackies sild, der vækker minder

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 dobbelt sildefileter
  • 4 tsk dijonsennep
  • salt og sort peber
  • 1 dl rugmel
  • 20 g smør
  • 1 løg
marinade:
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 1.5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 25 g sukker
  • 8 sorte peberkorn
  • 2 laurbærblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smør sildefileterne på indersiden med sennep, krydr med salt og peber og fold dem sammen.

  • 2.
    Vend dem i rugmel og steg dem i en pande med smør, ca. 2 min. pr. side.

  • 3.
    Brug en kartoffelskræller til at skrælle skallen af citronen.

  • 4.
    Skær citronen i skiver.

  • 5.
    Læg de stegte sild i ét lag i en beholder og kom tyndtskåret løg over.

  • 6.
    Kog en marinade af lagereddike, vand, sukker, peberkorn og laurbær, citronskal og citron.

  • 7.
    Marinaden skal simre i 10 min. ved svag varme.

  • 8.
    Lad dem køle af og hæld den så over sildene – med alt fyldet.

  • 9.
    Lad det marinere til dagen efter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3045 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
389 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 24.8 %5.7 g
Kulhydrat: 41.3 %9.5 g
Fedt: 33.9 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;