HjemOpskrifterJack D bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute

Jack D bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
marinade:
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 tsk groft salt
  • 4 spsk brun farin
  • 2 spsk HP sauce
  • 1 fed hvidløg
  • sort peber
  • 2 spsk dijonsennep
  • 3 spsk rødvinseddike
  • 5 cl whisky
  • 800 g flanksteaks
  • 1 flute
  • 50 g blødt smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk purløg
  • salt og sort peber
  • 100 g cheddarost, 22%

Sådan gør du

  • 1.
    Kom alle ingredienser til marinaden i en gryde og giv det et hurtigt opkog.

  • 2.
    Lad marinaden køle af og pensl på halvdelen på kødet.

  • 3.
    Gem resten til servering.

  • 4.
    Skær 8-10 skiver halvvejs igennem flutet.

  • 5.
    Rør smør sammen med knust hvidløg, purløg og revet cheddar.

  • 6.
    Krydr med salt og peber og fordel fyldet i brødet.

  • 7.
    Bag brødet i ovn eller i en grill under låg i 12-15 min. ved ca. 200°C.

  • 8.
    Grill kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side.

  • 9.
    Lad det trække i 10 min. og skær det i skiver på tværs af fibrene.

  • 10.
    Server med ekstra marinade over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13887 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
837 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 29.4 %14.4 g
Kulhydrat: 34.7 %17.1 g
Fedt: 32.4 %7.3 g
Alkohol: 3.5 %1.0 g
;