Jack D bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Jack d bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Marinade:

1 dl ketchup

1 tsk. groft salt

4 spsk. brun farin

2 spsk. HP-sauce

1 fed hvidløg

Sort peber

2 spsk. dijonsennep

3 spsk. rødvinseddike

5 cl Jack Daniel’s Whiskey

 

800 g flanksteak

1 flute

50 g blødt smør

2 fed hvidløg

1 spsk. klippet purløg

Salt og sort peber

100 g revet cheddar

Sådan gør du

Kom alle ingredienser til marinaden i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Lad marinaden køle af og pensl på halvdelen på kødet. Gem resten til servering.

Skær 8-10 skiver halvvejs igennem flutet. Rør smør sammen med knust hvidløg, purløg og revet cheddar. Krydr med salt og peber og fordel fyldet i brødet. Bag brødet i ovn eller i en grill under låg i 12-15 min. ved ca. 200°C.

Grill kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side. Lad det trække i 10 min. og skær det i skiver på tværs af fibrene. Server med ekstra marinade over.

 

Energi pr. person: 2770KJ/662Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 15,9 g.
Kulhydrat: 10,7 g.
Fedt: 9,3 g.