Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Jack D bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute
Jack D bbq flanksteak med hjemmelavet hvidløgs-osteflute
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
marinade:
1 dl tomatketchup
1 tsk groft salt
4 spsk brun farin
2 spsk HP sauce
1 fed hvidløg
sort peber
2 spsk dijonsennep
3 spsk rødvinseddike
5 cl whisky
800 g flanksteaks
1 flute
50 g blødt smør
2 fed hvidløg
1 spsk purløg
salt og sort peber
100 g cheddarost, 22%
Sådan gør du
1.
Kom alle ingredienser til marinaden i en gryde og giv det et hurtigt opkog.
2.
Lad marinaden køle af og pensl på halvdelen på kødet.
3.
Gem resten til servering.
4.
Skær 8-10 skiver halvvejs igennem flutet.
5.
Rør smør sammen med knust hvidløg, purløg og revet cheddar.
6.
Krydr med salt og peber og fordel fyldet i brødet.
7.
Bag brødet i ovn eller i en grill under låg i 12-15 min. ved ca. 200°C.
8.
Grill kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side.
9.
Lad det trække i 10 min. og skær det i skiver på tværs af fibrene.
10.
Server med ekstra marinade over.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13887 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
837 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
29.4 %
14.4 g
Kulhydrat:
34.7 %
17.1 g
Fedt:
32.4 %
7.3 g
Alkohol:
3.5 %
1.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;