HjemOpskrifterIspinde med kokos og jordbær

Ispinde med kokos og jordbær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 8 friske jordbær

Sådan gør du

  • 1.
    Skyl jordbær og skær dem i 0,5 cm tykke skiver.

  • 2.
    Blend kokosmælk med flormelis og citronsaft.

  • 3.
    Hæld forsigtigt kokosmælk-blandingen i isformen, så der stadig er plads til jordbærskiver.

  • 4.
    Kom jordbærskiver i ispindeformen, yderst til begge sider.

  • 5.
    Kom ispind og låg på.

  • 6.
    Still dem i fryser i 5-6 timer.

  • 7.
    Skyl ispindeformen i varmt vand, fjern låget og træk forsigtigt ispinden ud af formen.

  • 8.
    Server straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
691 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 3.8 %1.5 g
Kulhydrat: 22.5 %9.1 g
Fedt: 73.7 %13.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;