Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Ispinde med kokos og jordbær

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
6 personer

Ingredienser

 

​1 ds. kokosmælk

3 spsk. flormelis

2 spsk. citronsaft

6-8 stk. friske jordbær i skiver på 0,5 cm.

Om råvarerne

Skyl jordbær og skær dem i 0,5 cm tykke skiver. Blend kokosmælk med flormelis og citronsaft. Hæld forsigtigt kokosmælk-blandingen i isformen, så der stadig er plads til jordbærskiver.

Kom jordbærskiver i ispindeformen, yderst til begge sider. Kom ispind og låg på. Still dem i fryser i 5-6 timer.

Skyl ispindeformen i varmt vand, fjern låget og træk forsigtigt ispinden ud af formen.

Server straks.

 

Energi pr. stk. : 628 Kj/ 150 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,5 g.
Kulhydrat: 9,0 g.
Fedt: 16,0 g. 

Se trin-for-trin video

 

Skyl jordbær og skær dem i 0,5 cm tykke skiver. Blend kokosmælk med flormelis og citronsaft. Hæld forsigtigt kokosmælk-blandingen i isformen, så der stadig er plads til jordbærskiver.

Kom jordbærskiver i ispindeformen, yderst til begge sider. Kom ispind og låg på. Still dem i fryser i 5-6 timer.

Skyl ispindeformen i varmt vand, fjern låget og træk forsigtigt ispinden ud af formen.

Server straks.

 

Energi pr. stk. : 628 Kj/ 150 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,5 g.
Kulhydrat: 9,0 g.
Fedt: 16,0 g. 

Se trin-for-trin video