HjemOpskrifterIspinde med kokos og jordbær

Ispinde med kokos og jordbær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 8 friske jordbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl jordbær og skær dem i 0,5 cm tykke skiver.

  • 2.
    Blend kokosmælk med flormelis og citronsaft.

  • 3.
    Hæld forsigtigt kokosmælk-blandingen i isformen, så der stadig er plads til jordbærskiver.

  • 4.
    Kom jordbærskiver i ispindeformen, yderst til begge sider.

  • 5.
    Kom ispind og låg på.

  • 6.
    Still dem i fryser i 5-6 timer.

  • 7.
    Skyl ispindeformen i varmt vand, fjern låget og træk forsigtigt ispinden ud af formen.

  • 8.
    Server straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3378 kj / 807 kcal
Næringsindhold pr. 100g
734 kj / 175 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 3.1 %1.3 g
Kulhydrat: 22.4 %9.7 g
Fedt: 74.5 %14.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;