Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Ispinde med kokos og jordbær
Ispinde med kokos og jordbær
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 dåse kokosmælk
3 spsk flormelis
2 spsk friskpresset citronsaft
8 friske jordbær
Sådan gør du
1.
Skyl jordbær og skær dem i 0,5 cm tykke skiver.
2.
Blend kokosmælk med flormelis og citronsaft.
3.
Hæld forsigtigt kokosmælk-blandingen i isformen, så der stadig er plads til jordbærskiver.
4.
Kom jordbærskiver i ispindeformen, yderst til begge sider.
5.
Kom ispind og låg på.
6.
Still dem i fryser i 5-6 timer.
7.
Skyl ispindeformen i varmt vand, fjern låget og træk forsigtigt ispinden ud af formen.
8.
Server straks.
Is
Frugt
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
691 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
3.8 %
1.5 g
Kulhydrat:
22.5 %
9.1 g
Fedt:
73.7 %
13.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;