Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Irsk stuvning med rodfrugter og øl
Irsk stuvning med rodfrugter og øl
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg oksebov i tern
salt & sort peber
2 spsk vindruekerneolie
1 løg
300 g gulerødder
300 g persillerødder
2 laurbærblade
1 spsk frisk timian
3 dl hvedeøl
4 dl grøntsagsbouillon
700 g kartofler
1 hakket kruspersille
Sådan gør du
1.
Krydr kødet med salt og peber og brun det i olie i en gryde.
2.
Skær løg i strimler og skræl gulerødder og persillerødder og skær dem i grove stykker.
3.
Kom løg, gulerødder og persillerødder i gryden sammen med laurbærblade og timian og steg videre til løgene begynder at tage farve.
4.
Hæld øl og vand ved og lad retten simre under låg i 1 time.
5.
Skræl imens kartoflerne og skær dem i kvarte.
6.
Efter 1 time tilsættes kartoflerne til retten og koger med i 30 min til de er møre.
7.
Hvis der er for meget væde, kan du tage låget af og lade det koge lidt ind.
8.
Smag til med salt og peber og server med et drys persille.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13579 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
26.9 %
6.9 g
Kulhydrat:
24.7 %
6.3 g
Fedt:
47.3 %
5.6 g
Alkohol:
1.1 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;