Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Irsk stuvning med rodfrugter og øl
Irsk stuvning med rodfrugter og øl
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg oksebov i tern
salt & sort peber
2 spsk vindruekerneolie
1 løg
300 g gulerødder
300 g persillerødder
2 laurbærblade
1 spsk frisk timian
3 dl hvedeøl
4 dl grøntsagsbouillon
700 g kartofler
1 hakket kruspersille
SÅDAN GØR DU
1.
Krydr kødet med salt og peber og brun det i olie i en gryde.
2.
Skær løg i strimler og skræl gulerødder og persillerødder og skær dem i grove stykker.
3.
Kom løg, gulerødder og persillerødder i gryden sammen med laurbærblade og timian og steg videre til løgene begynder at tage farve.
4.
Hæld øl og vand ved og lad retten simre under låg i 1 time.
5.
Skræl imens kartoflerne og skær dem i kvarte.
6.
Efter 1 time tilsættes kartoflerne til retten og koger med i 30 min til de er møre.
7.
Hvis der er for meget væde, kan du tage låget af og lade det koge lidt ind.
8.
Smag til med salt og peber og server med et drys persille.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13638 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
26.8 %
6.9 g
Kulhydrat:
24.6 %
6.3 g
Fedt:
47.5 %
5.6 g
Alkohol:
1.1 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;