Ingefærkager

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Ingefaerkager
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

350 g hvedemel
2 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
175 g brun farin
115 g koldt smør
1 æg
75 g mørk sirup
150 g flormelis
frugtfarve og krymmel til pynt

Sådan gør du

Bland mel med ingefær, bagepulver og brun farin. Skær smørret i tern og smuldr det ud i dejen. Bland æg sammen med sirup og ælt det sammen med melblandingen. Rul dejen ud til 3 mm tykkelse og stik kager ud. Bag dem kagerne i 8 min ved 180 gr.

Når kagerne er kølet helt ned, kan de pyntes med glasur rørt af flormelis og en smule vand, evt. farvet med frugtfarve. Pynt med krymmel. 

Energifordeling pr. 100 g:
1662KJ/397Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 4,5 g.
Kulhydrat: 69,3 g.
Fedt: 11,4 g.