HjemOpskrifterIngefærkager

Ingefærkager

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 350 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 175 g brun farin
  • 115 g koldt smør
  • 1 æg
  • 75 g mørk sirup
  • 150 g flormelis
  • pynt: frugtfarve i fire forskellige kulører, fx slikfarve &
  • krymmel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland mel med ingefær, bagepulver og brun farin.

  • 2.
    Skær smørret i tern og smuldr det ud i dejen.

  • 3.
    Bland æg sammen med sirup og ælt det sammen med melblandingen.

  • 4.
    Rul dejen ud til 3 mm tykkelse og stik kager ud.

  • 5.
    Bag dem kagerne i 8 min ved 180 gr.

  • 6.
    Når kagerne er kølet helt ned, kan de pyntes med glasur rørt af flormelis og en smule vand, evt. farvet med frugtfarve.

  • 7.
    Pynt med krymmel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15324 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1657 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 4.1 %4.0 g
Kulhydrat: 70.4 %68.6 g
Fedt: 25.5 %11.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;