HjemOpskrifterIngefærhjerter med chaisukker

Ingefærhjerter med chaisukker

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 375 g hvedemel
  • 140 g flormelis
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 250 g koldt smør
  • 1 æggeblomme
pynt:
  • 200 g flormelis
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk rørsukker
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 0.25 tsk stødt muskatnød
  • 0.25 tsk stødt nellike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland mel med flormelis og stødt ingefær.

  • 2.
    Smuldr smørret ud i og saml dejen med æggeblommen.

  • 3.
    Det kan også nemt gøres i en foodprocessor.

  • 4.
    Form dejen til en flad kugle og lad den hvile i køleskabet i 30 min.

  • 5.
    Rul dejen ud til 3 mm tykkelse og stik hjerter ud.

  • 6.
    Skær evt. ½ cm bred fure i bunden af hvert hjerte, så kagerne kan hænge på et krus.

  • 7.
    Læg kagerne på bageplader med bagepapir og bag ved 180°C i 8-10 min.

  • 8.
    Lad kagerne køle af på en rist.

  • 9.
    Rør en tyk glasur af flormelis og vand.

  • 10.
    Bland chaisukker af rørsukker, kanel, muskatnød og nellike.

  • 11.
    Pynt kagerne med glasur og et drys chaisukker.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19447 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1842 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 3.2 %3.4 g
Kulhydrat: 55.8 %60.5 g
Fedt: 41 %20.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;