Indisk rissalat med kylling og chutney

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ bundt forårsløg

200 g spidskål eller hvidkål

200 g kogt ris

200 g plukket kyllingekød

2 spsk kokosmel

1 spsk sesamfrø

2 spsk mangochutney

Saft fra 1 lime

½ tsk. karrypulver

Salt

50 g saltede, ristede cashewnødder.

Sådan gør du

Snit forårsløg og spidskål fint, og vend med ris, plukket kylling, kokosmel og sesamfrø. Rør chutney sammen med limesaft, karry og lidt salt og vend i salaten. Drys med grofthakkede cashewnødder.

Energi pr. person
1191 kJ (285 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g
Kulhydrat: 15,2 g
Fedt: 5,9 g