HjemOpskrifterIndisk rissalat med kylling og chutney

Indisk rissalat med kylling og chutney

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g spidskål eller hvidkål
  • ½ bundt forårsløg
  • 200 g kogt ris
  • 200 g plukket hakket kyllingekød
  • 2 spsk kokosmel
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 spsk mangochutney
  • saft af 1 limefrugt
  • ½ tsk karry
  • havsalt
  • 50 g saltede, ristede cashewnødder

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit forårsløg og spidskål fint, og vend med ris, plukket kylling, kokosmel og sesamfrø.

  • 2.
    Rør chutney sammen med limesaft, karry og lidt salt og vend i salaten.

  • 3.
    Drys med grofthakkede cashewnødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6610 kj / 1580 kcal
Næringsindhold pr. 100g
814 kj / 195 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 18.5 %8.8 g
Kulhydrat: 53.7 %25.7 g
Fedt: 27.8 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;