Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Indisk rissalat med kylling og chutney
Indisk rissalat med kylling og chutney
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g spidskål eller hvidkål
½ bundt forårsløg
200 g kogt ris
200 g plukket hakket kyllingekød
2 spsk kokosmel
1 spsk sesamfrø
2 spsk mangochutney
saft af 1 limefrugt
½ tsk karry
havsalt
50 g saltede, ristede cashewnødder
SÅDAN GØR DU
1.
Snit forårsløg og spidskål fint, og vend med ris, plukket kylling, kokosmel og sesamfrø.
2.
Rør chutney sammen med limesaft, karry og lidt salt og vend i salaten.
3.
Drys med grofthakkede cashewnødder.
Mellemøsten
Snacks
Tilbehør
Frokost
Salater
Fjerkræ
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6610 kj / 1580 kcal
Næringsindhold pr. 100g
814 kj / 195 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
18.5 %
8.8 g
Kulhydrat:
53.7 %
25.7 g
Fedt:
27.8 %
6.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;