HjemOpskrifterIndisk rissalat med kylling og chutney

Indisk rissalat med kylling og chutney

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g spidskål eller hvidkål
  • 0.5 bundt forårsløg
  • 200 g kogt ris
  • 200 g plukket hakket kyllingekød
  • 2 spsk kokosmel
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 spsk mangochutney
  • saft af 1 limefrugt
  • 0.5 tsk karry
  • havsalt
  • 50 g saltede, ristede cashewnødder

Sådan gør du

  • 1.
    Snit forårsløg og spidskål fint, og vend med ris, plukket kylling, kokosmel og sesamfrø.

  • 2.
    Rør chutney sammen med limesaft, karry og lidt salt og vend i salaten.

  • 3.
    Drys med grofthakkede cashewnødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6379 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
786 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 19.7 %9.1 g
Kulhydrat: 55.1 %25.5 g
Fedt: 25.2 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;