Indisk karrygryde med kalkun og græskar

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Indisk karrygryde med kalkun og græskar
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 fed hvidløg

300 g hokkaido græskar

1 spsk. smør

500 g kalkun i strimler eller tern

1 spsk. finthakket ingefær

2 tsk. karry

1 tsk. garam masala

Salt. 3 dl vand eller grøntsagsbouillon

150 g græsk yoghurt 10%

 

Tilbehør: ris, naan og chutney

Sådan gør du

Hak hvidløget fint. Skræl græskarret og fjern kernerne. Skær græskarret i tern på ca. 2x2 cm. Smelt smørret i en sauterpande og brun kødet. Tag det op og læg til side. Kom hvidløg og ingefær i og steg det et halvt minut. Tilsæt karry og garam masala og krydr med salt. Steg krydderierne af i et halvt minut, før der tilsættes græskar og vand eller bouillon. Kom låg på retten, og lad den simre i 10 min. Kom kalkunen tilbage i gryden og lad det simre videre i 8 min. Rør yoghurten i og varm det op, uden at det koger. Smag til om der mangler salt. Spis med ris, naan og chutney til.

 

Energi pr. person: 1088KJ/260Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,6 g.
Kulhydrat: 2,9 g.
Fedt: 3,1 g.