HjemOpskrifterIndisk karrygryde med kalkun og græskar

Indisk karrygryde med kalkun og græskar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g hokkaido græskar
  • 1 spsk smør
  • 500 g kalkunbryster i tern
  • 1 spsk finthakket frisk ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk garam masala
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g græsk yoghurt
tilbehør:
  • ris
  • naanbrød
  • mangochutney

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak hvidløget fint.

  • 2.
    Skræl græskarret og fjern kernerne.

  • 3.
    Skær græskarret i tern på ca. 2x2 cm.

  • 4.
    Smelt smørret i en sauterpande og brun kødet.

  • 5.
    Tag det op og læg til side.

  • 6.
    Kom hvidløg og ingefær i og steg det et halvt minut.

  • 7.
    Tilsæt karry og garam masala og krydr med salt.

  • 8.
    Steg krydderierne af i et halvt minut, før der tilsættes græskar og vand eller bouillon.

  • 9.
    Kom låg på retten, og lad den simre i 10 min.

  • 10.
    Kom kalkunen tilbage i gryden og lad det simre videre i 8 min.

  • 11.
    Rør yoghurten i og varm det op, uden at det koger.

  • 12.
    Smag til om der mangler salt.

  • 13.
    Spis med ris, naan og chutney til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3939 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
305 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 52 %9.3 g
Kulhydrat: 8.8 %1.6 g
Fedt: 39.2 %3.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;