4 personer
1 fed hvidløg
300 g hokkaido græskar
1 spsk. smør
500 g kalkun i strimler eller tern
1 spsk. finthakket ingefær
2 tsk. karry
1 tsk. garam masala
Salt. 3 dl vand eller grøntsagsbouillon
150 g græsk yoghurt 10%
Tilbehør: ris, naan og chutney
Hak hvidløget fint. Skræl græskarret og fjern kernerne. Skær græskarret i tern på ca. 2x2 cm. Smelt smørret i en sauterpande og brun kødet. Tag det op og læg til side. Kom hvidløg og ingefær i og steg det et halvt minut. Tilsæt karry og garam masala og krydr med salt. Steg krydderierne af i et halvt minut, før der tilsættes græskar og vand eller bouillon. Kom låg på retten, og lad den simre i 10 min. Kom kalkunen tilbage i gryden og lad det simre videre i 8 min. Rør yoghurten i og varm det op, uden at det koger. Smag til om der mangler salt. Spis med ris, naan og chutney til.
Energi pr. person: 1088KJ/260Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,6 g.
Kulhydrat: 2,9 g.
Fedt: 3,1 g.