Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Indisk karrygryde med kalkun og græskar
Indisk karrygryde med kalkun og græskar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
300 g hokkaido græskar
1 spsk smør
500 g kalkunbryster i tern
1 spsk finthakket frisk ingefær
2 tsk karry
1 tsk garam masala
3 dl grøntsagsbouillon
150 g græsk yoghurt
tilbehør:
ris
naanbrød
mangochutney
SÅDAN GØR DU
1.
Hak hvidløget fint.
2.
Skræl græskarret og fjern kernerne.
3.
Skær græskarret i tern på ca. 2x2 cm.
4.
Smelt smørret i en sauterpande og brun kødet.
5.
Tag det op og læg til side.
6.
Kom hvidløg og ingefær i og steg det et halvt minut.
7.
Tilsæt karry og garam masala og krydr med salt.
8.
Steg krydderierne af i et halvt minut, før der tilsættes græskar og vand eller bouillon.
9.
Kom låg på retten, og lad den simre i 10 min.
10.
Kom kalkunen tilbage i gryden og lad det simre videre i 8 min.
11.
Rør yoghurten i og varm det op, uden at det koger.
12.
Smag til om der mangler salt.
13.
Spis med ris, naan og chutney til.
Grøntsager
Fjerkræ
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3939 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
305 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
52 %
9.3 g
Kulhydrat:
8.8 %
1.6 g
Fedt:
39.2 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;