Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Indisk karrygryde med kalkun og græskar
Indisk karrygryde med kalkun og græskar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
300 g hokkaido græskar
1 spsk smør
500 g kalkunbryster i tern
1 spsk finthakket frisk ingefær
2 tsk karry
1 tsk garam masala
3 dl grøntsagsbouillon
150 g yoghurt 10%
tilbehør:
ris
naanbrød
mangochutney
Sådan gør du
1.
Hak hvidløget fint.
2.
Skræl græskarret og fjern kernerne.
3.
Skær græskarret i tern på ca. 2x2 cm.
4.
Smelt smørret i en sauterpande og brun kødet.
5.
Tag det op og læg til side.
6.
Kom hvidløg og ingefær i og steg det et halvt minut.
7.
Tilsæt karry og garam masala og krydr med salt.
8.
Steg krydderierne af i et halvt minut, før der tilsættes græskar og vand eller bouillon.
9.
Kom låg på retten, og lad den simre i 10 min.
10.
Kom kalkunen tilbage i gryden og lad det simre videre i 8 min.
11.
Rør yoghurten i og varm det op, uden at det koger.
12.
Smag til om der mangler salt.
13.
Spis med ris, naan og chutney til.
Grøntsager
Fjerkræ
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3869 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
300 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
52.8 %
9.3 g
Kulhydrat:
8.7 %
1.5 g
Fedt:
38.5 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;