Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Indbagt mørbrad af gris med abrikos, oliven og timianfyld
Indbagt mørbrad af gris med abrikos, oliven og timianfyld
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
1 svinemørbrad
25 g smør
1 pakke butterdej
1 æg til pensling
fyld:
100 g oliven uden sten
2 hakket skalotteløg
100 g abrikoser i tern
25 g smør
0.5 dl friske timianblade - BRUG "frisk timian"
salt & friskkværnet peber
perlebygsalat:
2 dl perlebyg
150 g spidskål
1 papaja
100 g hindbær
75 g ærter
1 dl bredbladet persille
1 dl frisk basilikum
dressing:
0.5 dl mørk balsamicoeddike
0.5 dl olivenolie
salt & friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Rul butterdejen ud og lad den hvile i 15 minutter.
2.
Skyl perlebyg til salaten i lunken vand.
3.
Kog perlebyg i rigeligt vand tilsat salt i ca. 20 minutter.
4.
Lad perlebyg afkøle.
5.
Afpuds svinemørbrad for fedt og sener.
6.
Varm en pande op med smør, brun mørbraden på alle sider, og krydr med salt og peber.
7.
Kom alle ingredienser til fyldet i en foodprocessor, og kør det i 30 sekunder til en ensartet konsistens.
8.
Spred fyldet ud på hele butterdejen og kom den brunede mørbrad på.
9.
Fold enderne ind over kødet og pak butterdejen omkring kødet.
10.
Kom den indpakkede mørbrad over på en bageplade med bagepapir.
11.
Pensl med sammenpisket æg og bag den i ovn ved 200°C i 40-45 minutter, til butterdejen er gylden og bagt.
12.
Lad den hvile i 10 minutter inden udskæring.
13.
Snit spidskål fint og skær papaya i tern.
14.
Bland det med afkølet perlebyg, hindbær, ærter, persille og basilikum.
15.
Lige inden servering vendes salaten med mørk balsamico, olivenolie og salt og peber.
16.
Server salat og skiver af indbagt mørbrad.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16633 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
777 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
13.2 %
6.0 g
Kulhydrat:
33.4 %
15.3 g
Fedt:
53.4 %
11.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;