Indbagt laks med spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 plade fillodej

1 spsk. sesam

1 spsk. revet ingefær

1 tsk. chiliflager

400 g laksesteaks

400 g spinat

¼ dl madlavningsfløde

1 tsk. Wasabi Paste i tube

Sådan gør du

Damp den rengjorte spinat indtil den er faldet helt sammen, lad væske dampe helt væk, tilsæt fløde og wasabi og lad det meste fordampe. Skær skindet af fisken. Lav 4 bunde af filodej ca. 20 cm x 20 cm med 4 stykker dej på hver. Placer en fisk på hver og top med spinat, drys med sesam og revet ingefær og fold dejen om fisken. Pensl med sammen-pisket æg og drys med sesam og chiliflager.

Bag dem i ovnen ved 175° C i ca. 20 min.

Tilbehør: Server med salat til.