HjemOpskrifterIndbagt laks med spinat

Indbagt laks med spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 plade filodej
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 4 laksekoteletter
  • 400 g spinatblade
  • 0.25 dl Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 tsk wasabi

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Damp den rengjorte spinat indtil den er faldet helt sammen, lad væske dampe helt væk, tilsæt fløde og wasabi og lad det meste fordampe.

  • 2.
    Skær skindet af fisken.

  • 3.
    Lav 4 bunde af filodej ca. 20 cm x 20 cm med 4 stykker dej på hver.

  • 4.
    Placer en fisk på hver og top med spinat, drys med sesam og revet ingefær og fold dejen om fisken.

  • 5.
    Pensl med sammen-pisket æg og drys med sesam og chiliflager.

  • 6.
    Bag dem i ovnen ved 175° C i ca. 20 min.

  • 7.
    Tilbehør: Server med salat til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9902 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 38.1 %14.8 g
Kulhydrat: 6.3 %2.5 g
Fedt: 55.6 %10.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;