Hvidløgsmarineret bagt laks med bønne-majssalat

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 fed hvidløg

1 ubehandlet citron

2 spsk olivenolie

Salt og sort peber

4 laksefileter

1 dåse bønner (hvide eller kidney)

2 majskolber

1 grøn peberfrugt

250 g cherrytomater

1 håndfuld koriander

1 chili

Knus hvidløg og bland med saft og revet skal af ½ citron samt olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom marinaden over laksen og læg den med skindsiden ned ad i et ovnfast fad. Bages i 12-15 min ved 180°C. Skyl bønnerne i koldt vand. Skær majskernerne af kolben og bland med bønner, peberfrugt i tynde strimler og halve cherrytomater. Hak koriander og chili og vend i salaten sammen med resten af citronsaften. Smag til med salt og peber.

 

Energi pr. person: 1806KJ/432Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,8 g.

Kulhydrat: 12,5 g.

Fedt: 6,1 g.

Hvidløgsmarineret bagt laks med bønne-majssalat

Knus hvidløg og bland med saft og revet skal af ½ citron samt olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom marinaden over laksen og læg den med skindsiden ned ad i et ovnfast fad. Bages i 12-15 min ved 180°C. Skyl bønnerne i koldt vand. Skær majskernerne af kolben og bland med bønner, peberfrugt i tynde strimler og halve cherrytomater. Hak koriander og chili og vend i salaten sammen med resten af citronsaften. Smag til med salt og peber.

 

Energi pr. person: 1806KJ/432Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,8 g.

Kulhydrat: 12,5 g.

Fedt: 6,1 g.