HjemOpskrifterHvidløgsmarineret bagt laks med bønne-majssalat

Hvidløgsmarineret bagt laks med bønne-majssalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 4 laksefileter
  • 1 dåse kidneybønne
  • 2 majskolber
  • 1 grøn peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 frisk chili

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knus hvidløg og bland med saft og revet skal af ½ citron samt olivenolie.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Kom marinaden over laksen og læg den med skindsiden ned ad i et ovnfast fad.

  • 4.
    Bages i 12-15 min ved 180°C.

  • 5.
    Skyl bønnerne i koldt vand.

  • 6.
    Skær majskernerne af kolben og bland med bønner, peberfrugt i tynde strimler og halve cherrytomater.

  • 7.
    Hak koriander og chili og vend i salaten sammen med resten af citronsaften.

  • 8.
    Smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10026 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
495 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 26.5 %7.7 g
Kulhydrat: 33.7 %9.8 g
Fedt: 39.8 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;