4 personer
1 fed hvidløg
1 ubehandlet citron
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
4 laksefileter
1 dåse bønner (hvide eller kidney)
2 majskolber
1 grøn peberfrugt
250 g cherrytomater
1 håndfuld koriander
1 chili
Knus hvidløg og bland med saft og revet skal af ½ citron samt olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom marinaden over laksen og læg den med skindsiden ned ad i et ovnfast fad. Bages i 12-15 min ved 180°C.
Skyl bønnerne i koldt vand. Skær majskernerne af kolben og bland med bønner, peberfrugt i tynde strimler og halve cherrytomater.
Hak koriander og chili og vend i salaten sammen med resten af citronsaften. Smag til med salt og peber.
Energi pr. person: 1806KJ/432Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,8 g.
Kulhydrat: 12,5 g.
Fedt: 6,1 g.