Hvid gløgg med klementin og amarenakirsebær

fork and spoon
Drikke
clock
0-30 min
Hvid gløgg med klementin og amarenakirsebær
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 l æblemost

3 stjerneanis

4 stænger kanel 

1 usprøjtet citron

25 g ingefær

75 cl hvid portvin

10 cl cognac

2 æbler

5 klementiner 

20 amarenakirsebær
 

Sådan gør du

Kom en halv liter æblemost i en gryde sammen med stjerneanis, kanel, skiver af citron og ingefær i tynde skiver. Lad det småkoge under låg i 20 min. Tilsæt resten af æblemosten, portvin, cognac, æbler i små tern samt saften af 3 af klementinerne. Varm gløggen op til max 75°C. Server med skiver af klementin og amarenakirsebær.

 

Energi pr. person: 2522KJ/603Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 0,2 g. 
Kulhydrat: 14,8 g. 
Fedt: 0,2 g.