HjemOpskrifterHvid gløgg med klementin og amarenakirsebær

Hvid gløgg med klementin og amarenakirsebær

Måltidstype:
Drikke
Arbejdstid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 liter æblemost
  • 3 stjerneanis
  • 5 kanelstænger
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 25 g frisk ingefær
  • 75 cl hvide portvin
  • 10 cl cognac
  • 2 æbler
  • 5 clementiner
  • 200 g amarenakirsebær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom en halv liter æblemost i en gryde sammen med stjerneanis, kanel, skiver af citron og ingefær i tynde skiver.

  • 2.
    Lad det småkoge under låg i 20 min.

  • 3.
    Tilsæt resten af æblemosten, portvin, cognac, æbler i små tern samt saften af 3 af klementinerne.

  • 4.
    Varm gløggen op til max 75°C.

  • 5.
    Server med skiver af klementin og amarenakirsebær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9404 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
382 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 1 %0.2 g
Kulhydrat: 49.6 %11.1 g
Fedt: 0.9 %0.1 g
Alkohol: 48.5 %6.2 g
;