Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hornfisk i fad med frisk spinat
Hornfisk i fad med frisk spinat
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
8 hornfisk
25 g spinatblade
2 limefrugter i både
salt & sort peber
25 g smør til fisken
Spinat Stuvning:
1 spsk olivenolie
1 grofthakket skalotteløg
0.5 dl hvidvin (kan udelades)
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
stødt muskatnød
salt & sort peber
Tilbehør
små kartofler
Pynt:
limefrugt i både
Sådan gør du
1.
Læg hornfiskefileterne med skindsiden nedad.
2.
Drys med salt og peber, friske spinatblade og en limebåd.
3.
Rul hornfisken sammen med et stykke bomuldssnor.
4.
Stil dem ved siden af hinanden med hullet opad.
5.
Kom en lille klat smør på toppen og steg dem midt i ovn ved 200° C i 15 min.
6.
Sauter spinat og skalotteløg i en gryde med lidt olie, til løgene er bløde.
7.
Kom hvidvin i og lad det bruse op.
8.
Tilsæt derefter fløde og lad det simre i 5 min.
9.
Tilsæt så de skyllede spinatblade, og lad det simre i yderligere 2 minutter.
10.
Smag til med friskrevet muskatnød, salt og kværnet peber.
11.
Server hornfiskeruller med spinatstuvning og kogte kartofler og en limebåd til pynt.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12802 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
613 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
46.4 %
16.7 g
Kulhydrat:
2.8 %
1.0 g
Fedt:
49.7 %
8.2 g
Alkohol:
1.1 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;