Hornfisk i fad med frisk spinat

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 stk. hornfiskefileter uden ben.
25 g frisk spinat
2 økologiske lime i både
Salt og kværnet peber
25 g smør til fisken

Spinat stuvning:
1 spsk. olivenolie
1 skalotteløg, grofthakket
100 g frisk spinat
½ dl hvidvin (kan udlades)
2½ dl fløde
Friskrevet muskatnød
Salt og peber

Pynt:
Limebåde

Tilbehør:
Små kogte kartofler

Sådan gør du

Læg hornfiskefileterne med skindsiden nedad. Drys med salt og peber, friske spinatblade og en limebåd. Rul hornfisken sammen med et stykke bomuldssnor. Stil dem ved siden af hinanden med hullet opad. Kom en lille klat smør på toppen og steg dem midt i ovn ved 200° C i 15 min. Sauter spinat og skalotteløg i en gryde med lidt olie, til løgene er bløde. Kom hvidvin i og lad det bruse op. Tilsæt derefter fløde og lad det simre i 5 min. Tilsæt så de skyllede spinatblade, og lad det simre i yderligere 2 minutter. Smag til med friskrevet muskatnød, salt og kværnet peber. Server hornfiskeruller med spinatstuvning og kogte kartofler og en limebåd til pynt.