HjemOpskrifterHonninghjerter

Honninghjerter

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 150 g brun farin
  • 150 g honning
  • 120 g bagemargarine
  • 2 æg
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt nellike
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 600 g hvedemel
pynt:
  • hvid glasur
  • lyserød glasur

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom honning, brun farin og AMA bagemargarine i en gryde og smelt det sammen.

  • 2.
    Lad det afkøle lidt.

  • 3.
    Rør æg i sukkerblandingen.

  • 4.
    Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør dem i blandingen.

  • 5.
    Lad dejen hvile i en time.

  • 6.
    Drys lidt mel på bordet, rul dejen ud i ca. 1 cm. og stik hjerter ud med en form eller lav en papfigur og skær rundt om.

  • 7.
    Kom hjerterne på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader midt i ovnen i 5-7 min. afhængig af tykkelsen og størrelsen.

  • 8.
    Afkøles på rist.

  • 9.
    Pynt med farvet glasur.

  • 10.
    Tip: Man kan også stikke hul igennem og sætte en snor eller bånd i og hænge dem på juletræet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17426 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1537 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 6.4 %5.7 g
Kulhydrat: 68.6 %62.0 g
Fedt: 25 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;