Honninghjerter

fork and spoon
Brød og kager
clock
60-90 min
Honninghjerter
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

150 g honning
150 g brun farin
120 g AMA bagemargarine
2 æg
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. hjortetaksalt
600 g hvedemel

Pynt:
Hvid glasur
Lyserød glasur

Sådan gør du

25 stk.

Kom honning, brun farin og AMA bagemargarine i en gryde og smelt det sammen.

Lad det afkøle lidt.

Rør æg i sukkerblandingen. Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør dem i blandingen.

Lad dejen hvile i en time.      

Drys lidt mel på bordet, rul dejen ud i ca. 1 cm. og stik hjerter ud med en form eller lav en papfigur og skær rundt om. 

Kom hjerterne på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader midt i ovnen i 5-7 min. afhængig af tykkelsen og størrelsen. Afkøles på rist.

Pynt med farvet glasur.

Tip:
Man kan også stikke hul igennem og sætte en snor eller bånd i og hænge dem på juletræet.

 

Energi pr. stk. 857 kJ/204 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein:  7,5 %
Fedt: 19,5 %
Kulhydrat: 73 %