HjemOpskrifterHøstsild med ­løvstikke

Høstsild med ­løvstikke

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 løvstikke (en potte)
  • 8 benfri sild
  • 2 spsk grov sennep
  • 1 citron (usprøjtet)
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak halvdelen af løvstikkene og bland med sennep, salt og peber.

  • 2.
    Klip finnerne af sildene.

  • 3.
    Smør sildene indvendigt med løvstikkeblandingen.

  • 4.
    Pluk resten af løvstikkene og bind med kødsnor sammen med skiver af citron fast omkring sildene.

  • 5.
    Steg nu sildene i en forvarmet ovn ved 200° C i 12 minutter.

  • 6.
    Spis silden med kartofler og hvidløgssmør.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1036 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
437 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 19.6 %5.1 g
Kulhydrat: 34.3 %8.8 g
Fedt: 46.1 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;