Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Høstsild i citron og friske urter med æblevinaigrette
Høstsild i citron og friske urter med æblevinaigrette
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g dobbelt sildefileter
1 citron (usprøjtet)
1 frisk dildkvist
20 g smør
1 spsk æbleeddike
1 æble
Sådan gør du
1.
Skær tynde skiver citron, læg to-tre skiver på et stykke sølvpapir, læg en sild med skindet nedaf, oven på.
2.
Krydr kødsiden med salt og peber og læg kviste af dild på.
3.
Læg en anden sildefilet over, kødside mod kødside og læg citronskiver på toppen.
4.
Luk sølvpapiret om de to sildefileter.
5.
Lav resten til lign pakker.
6.
Steg enten pakkerne på en varm pande i cirka 5 min. på hver side eller gør det på grillen, hvis vejret er til det.
7.
Vinaigrette: Skær æblet i små tern.
8.
Brun smørret i en lille gryde til det dufter karamelliseret og nødet.
9.
Tilsæt eddike og æble og lad vinaigretten køle af.
10.
Krydr den med salt og peber.
11.
Serveringsforslag: Spis kogte kartofler eller lign til retten.
12.
Sådan sylter du, hvis der er rester: Kog 2 del eddike og 1 del sukker sammen og hæld det over de stegte sild der er tilbage.
13.
Gem dem på køl og spis dem som pålæg på rugbrød.
14.
Denne vin er velegnet til retten: DB gew/riesling. Opskriften er udarbejdet af kokken Mathias Holt.
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2807 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
410 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
44.1 %
10.6 g
Kulhydrat:
11.4 %
2.7 g
Fedt:
44.5 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;