Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hønsekødssuppe med rodfrugter, porrer og melboller
Hønsekødssuppe med rodfrugter, porrer og melboller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.3 kg kyllinger
2.5 liter vand
1 dl frisk timian
10 peberkorn
3 laurbærblade
ca 2 dl porretop (den grønne del af porren)
fyld:
300 kg kogt kyllinger
300 g gulerødder i tern
200 g persillerødder i tern
200 g porrer i skiver
200 g melboller
Sådan gør du
1.
Skyl kyllingen i koldt vand.
2.
Kom kyllingen i koldt vand i en gryde sammen med timian, peberkorn, laurbærblade og porretoppe.
3.
Lad vandet koge langsomt op, og skum vandet af for urenheder undervejs.
4.
Lad kyllingen småsimre i 1 - 1,5 time.
5.
Tag kyllingen op på en tallerken.
6.
Kog suppen yderligere 45 min.- 1 time indtil der er 1,5 liter tilbage.
7.
Sigt suppen for krydderier og urter.
8.
Pluk kyllingen i mundrette stykker. (Gem cirka halvdelen til dag 2).
9.
Kom urterne i suppen og lad dem blive møre.
10.
Tilføj kyllingekød og melboller.
11.
Server gerne suppen med sprøde flutes.
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13488 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
264 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
37.7 %
5.9 g
Kulhydrat:
13.3 %
2.1 g
Fedt:
49 %
3.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;