Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Vi tilbyder
Scan & Betal
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hjemmesyltede rødløg
Hjemmesyltede rødløg
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
5 rødløg skåret på langs
2 dl eddike
2 dl vand
2 hele friske chilier
200 g sukker
3 laurbærblade
14 blandede peberkorn eller sorte
Sådan gør du
1.
Start med at skolde sylteglassene.
2.
Snit rødløgene i tynde skiver og kom dem i de skoldede glas.
3.
Kog en lage af eddike, vand, sukker, laurbærblade og chilier (du kan evt. hakke dem).
4.
Når sukkeret er opløst, hældes lagen over rødløgene.
5.
Lad rødløgene trække i minimum et døgs tid.
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Syltning og fermetering
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4549 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
413 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
2.9 %
0.7 g
Kulhydrat:
96.6 %
23.5 g
Fedt:
0.5 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;