HjemOpskrifterHjemmelavet Rødkål

Hjemmelavet Rødkål

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 25 g smør (eller andefedt)
  • 1 kg rødkål
  • 1 dl hvidvinseddike eller rødvinseddike
  • 1 dl ribssaft
  • 0.5 tsk groft salt
  • Lidt sukker eller flydende honning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kålen i fine strimler.

  • 2.
    Smelt fedtstoffet og kom kålen i gryden sammen med resten af ingredienserne.

  • 3.
    Lad kålen koge under låg ved svag varme ca. 20 minutter.

  • 4.
    Rør i den jævnligt og smag til med salt, sukker eller honning.

  • 5.
    Pynt evt. med valnødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2704 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
220 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 7.6 %1.0 g
Kulhydrat: 59.8 %7.8 g
Fedt: 32.6 %1.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;