Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Hjemmelavet Rødkål
Hjemmelavet Rødkål
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
25 g smør (eller andefedt)
1000 g rødkål
1 dl hvidvinseddike eller rødvinseddike
1 dl ribssaft
½ tsk groft salt
Lidt sukker eller flydende honning
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kålen i fine strimler.
2.
Smelt fedtstoffet og kom kålen i gryden sammen med resten af ingredienserne.
3.
Lad kålen koge under låg ved svag varme ca. 20 minutter.
4.
Rør i den jævnligt og smag til med salt, sukker eller honning.
5.
Pynt evt. med valnødder.
Tilbehør
Jul
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2599 kj / 621 kcal
Næringsindhold pr. 100g
212 kj / 51 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
10.5 %
1.3 g
Kulhydrat:
56.8 %
7.1 g
Fedt:
32.5 %
1.9 g
Alkohol:
0.2 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;