HjemOpskrifterHjemmelavet koldskål med vanilje og citron

Hjemmelavet koldskål med vanilje og citron

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 pasteuriseret æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • 1 flækket vaniljestang
  • 0.5 liter kærnemælk
  • 0.5 liter tykmælk
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
    pynt:
    • 1 revet citronskal (usprøjtet)
    • jordbær
    • kammerjunker

    Sådan gør du

    • 1.
      Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn fra vaniljestangen, til det er lyst og skummende.

    • 2.
      Vend kærnemælk og tykmælk i æggeblandingen.

    • 3.
      Smag til med citronsaft.

    • 4.
      Pynt med revet citronskal, jordbær og servér med kammerjunkere.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    3748 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    335 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.0 g
    Protein: 20.1 %4.0 g
    Kulhydrat: 42.4 %8.4 g
    Fedt: 37.5 %3.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;